Superliga Romaniei Neluțu Sabău, antrenorul etapei. Încă doi jucători de la „U” Cluj, aflați pe lista specialiștilor
Data publicării:
Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat care sunt protagoniștii etapei a IX-a din campionatul Superligii.

Specialiștii au ales echipa celei de-a IX-a runde a Superligii, rezultatele lui Ioan Ovidiu Sabău reușind să îl propulseze pe acesta ca fiind antrenorul etapei.

Cum arată echipa etapei IX-a a Superligii

PORTAR

Adnan Golubovic (Dinamo București) - Jucătorul „câinilor roșii” a avut trei intervenții mari prin care a păstrat neatinsă plasa porții, în meciul cu Unirea Slobozia, scor 1-0.

FUNDAȘI

Radu Boboc (Universitatea Cluj) - Reprezentantul defensivei „Șepcilor roșii” a avut o nouă evoluție consistentă în banda dreaptă. Se dovedește a fi un transfer reușit.

Jonathan Cissé (Oțelul Galați) - Stâlpul de 1,95 metri a celei mai bune defensive din campionat a fost la înălțime și la Buzău, de unde gălățenii s-au întors fără gol încasat, scor 0-0.

Denis Ciobotariu (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) - A arătat și în acest meci maturitate în joc. Este unul dintre cei mai în formă fundași centrali din campionat.

Alexandru Chipciu (Universitatea Cluj) - Un exemplu de profesionalism, căpitanul liderului din clasament a făcut excelent ambele faze de joc.

MIJLOCAȘI

Alexandru Băluță (FCSB) - „Roș-albastrul” a marcat a doua etapă la rând, acest gol fiind unul foarte important, întrucât și-a readus în joc echipa, scor 2-2 cu CFR Cluj.

Mihai Bordeianu (Poli Iași) - A depus un efort consistent și a controlat centrul terenului. Prinde pentru a treia oară „Echipa etapei”.

Cătălin Cîrjan (Dinamo București) - Tânărul jucător dinamovist și-a trecut pentru a treia oară numele pe tabelă, golul său fiind decisiv în meciul cu Unirea Slobozia (1-0).

ATACANȚI

Dimitri Oberlin (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) - Introdus la pauză, a scos penalty-ul transformat de Alimi, apoi a marcat primul său gol în Superligă.

Louis Munteanu (CFR 1907 Cluj) - Jucătorul dorit de multe cluburi din Superliga și-a pus în valoare calitățile tehnice deosebite și a reușit o dublă, a două din ediția curentă.

Denis Alibec (Farul Constanța) - Revenit la Farul în calitate de căpitan, el a fost principalul pericol pentru poarta adversă. A înscris primul gol de la revenirea în tricoul dobrogenilor.

ANTRENORUL ETAPEI

Ioan Ovidiu Sabău (Universitatea Cluj) - Antrenorul etapei pentru a treia oară în campionatul curent. Echipa sa a predat o nouă lecție de fotbal și s-a distanțat în clasament, având 21 de puncte, cu cinci mai multe decât a doua clasată, Oțelul Galați (cu doar opt etape disputate).

Clasamentul actual al Superligii


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

pixel