Superliga Romaniei Neluţu Varga, dezamăgit de egalul cu FCSB. "Puteam să le dăm 4"
Data publicării:
Ioan Varga, patronul celor de la CFR Cluj, este de părere că echipa sa trebuia să câştige duelul cu FCSB, terminat la egalitate, scor 2-2. 

"Una peste alta sunt mulțumit de joc. Am arătat multă calitate mai ales în prima repriză. Sunt puțin supărat că ne-am retras prea mult în partea a doua. Nu am înțeles de ce am băgat atâția fundași. Nu înțeleg de ce am făcut un joc atât de defensiv. Eu cred că trebuia să mergem peste ei, să le dăm 3-4", a spus Neluțu Varga la Fanatik. 

"Așa am simțit. Că putem să le dăm măcar 4 goluri FCSB-ului și să-i batem la scor aseară. E singurul lucru care m-a dezamăgit aseară. Faptul că am fost în partea a doua a jocului foarte defensiv și nu înțeleg de ce.

Ne-a mers foarte bine pe atac. Nu mai știau de ei. Băieții noștri i-au bulversat și trebuia să mergem așa pentru că puteam bate la scor pe FCSB. Sunt însă foarte mulțumit de joc. E una din partidele bune. Iată că Dan Petrescu are la dispoziție jucători cu care să facă performanță", a mai spus patronul ardelenilor.

CFR Cluj şi FCSB au terminat la egalitate, 2-2 (1-0), duminică seara, în Gruia, într-un meci din etapa a 9-a a Superligii de fotbal.

Vicecampioana a condus cu 2-0, prin golurile lui Louis Munteanu (36, 49), ambele din pasele lui Simao Rocha.

Alexandru Băluţă (59) a redus din handicap după o greşeală a lui Simao, campioana egalând prin fundaşul camerunez Joyskim Dawa (87), după o mingea scăpată de portarul Mihai Popa la şutul lui Octavian Popescu.

CFR venea după trei victorii consecutive în campionat cu 3-0.

FCSB nu are nicio victorie în deplasare în acest sezon, înregistrând două egaluri şi un eşec, scrie Agerpres.

"În opinia mea, am făcut un meci foarte bun, dar nu avea voie Simao să facă acel asist. În primele 60 de meciuri nu îmi aduc aminte să fi avut vreo ocazie FCSB. Dar ăsta e fotbalul. E greşeală, făcută împotriva unui jucător foarte bun, care a speculat. Apoi nu am mai contat foarte mult în atac. Cu toate că la 2-0 am avut o ocazie foarte mare, dacă făceam 3-0 era foarte greu să mai fim egalaţi. 

După care în ultimul minut cea mai mare ocazie am avut-o tot noi. Puteam să înscriem. Nu ştiu cum de s-a ratat. Un gol acolo ar fi fost meritat. Dar ăsta e fotbalul. Şi golul al doilea pe care l-am luat a fost tot pe o greşeală. Sunt mulţumit de cum am jucat, dar nu de rezultat", a declarat Dan Petrescu. 

Întrebat de ce elevii săi nu au păstrat ritmul şi după minutul 60, Dan Petrescu a reacţionat acid. "Dacă ai fi jucat fotbal, ai fi ştiut. Şi eu când am jucat şi primeam un gol din nimic, pica moralul. Aşa a fost şi aici. Dacă nu ar fi venit greşeala aia, sunt convins că era greu să mai fim egalaţi. Dar ce să îi reproşăm lui Simao? A făcut un meci excelent, din păcate a greşit la golul ăla", a mai spus antrenorul. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Costel Gâlcă vrea cele trei puncte în meciul cu FC Botoșani

Antrenorul Universității Craiova, Constantin Gâlcă, a...

Superliga Romaniei Marius Șumudică nu e dorit la Rapid

Antrenorul Marius Șumudică nu ar fi dorit de o parte...

Superliga Romaniei Când va fi oficializat transferul lui Lukas Zima la FCSB

FCSB s-a înțeles cu Petrolul Ploiești în privința...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Costel Gâlcă vrea cele trei puncte în meciul cu FC Botoșani

Antrenorul Universității Craiova, Constantin Gâlcă, a...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Ianis Stoica, declaraţie de dragoste pentru Rapid? Ce a spus atacantul naţionalei U21 după succesul cu Elveţia din Giuleşti

Agerpres

Marcel Puşcaş trage concluziile despre Dorinel Munteanu şi Daniel Pancu: Pudibonzi sunt, au fost şi vor exista

Agerpres

Oţelul, Corvinul, FCSB, Dinamo, Farul, U Cluj şi alte echipe rămân fără galerie? Suporterii anunţă că nu mai vin la meciuri

Colaj DCSport/Sursa foto: Agerpres

Înaintea duelului cu Otelul Galați, Sabău numește unul dintre cei mai buni mijlocași din Superliga

pixel