Superliga Romaniei Neluţu Varga e de acord să îl cedeze pe Louis Munteanu la FCSB şi i-a stabilit preţul
Data publicării:
În această vară, CFR Cluj l-a transferat pe Louis Munteanu de la Fiorentina. Atacantul a fost dorit şi de FCSB, dar el a ales să vină în Gruia, motivând că nu şi-a dorit să meargă la echipa patronată de Gigi Becali. După ce l-a cedat pe Daniel Bîrligea la FCSB, Neluţu Varga anunţă că şi Louis Munteanu e de vânzare pentru FCSB şi i-a stabilit şi preţul. 

"Sunt prostii ce spune Gigi Becali că nu am fi plătit toți banii pe Louis Munteanu. Toate actele cu Fiorentina au fost semnate, e un contract pe patru ani, sumele negociate au fost achitate în totalitate.

Dacă Gigi Becali plătește suma corectă pentru Louis Munteanu, îl poate transfera la FCSB! Știți bine că suntem deschiși la orice ofertă. Doar că oferta lui Gigi Becali pentru Louis Munteanu trebuie să fie de minimum 7 milioane de euro, cum avem deja pentru Louis.

Deci dacă Becali, cu care mă înțeleg foarte bine, pune banii jos, suma corectă, îl poate lua pe Louis Munteanu la FCSB”, a declarat Neluțu Varga la Fanatik. 

Louis Munteanu a anunţat în august că el nu a vrut la FCSB

"Vreau să fiu mai bun decât anul trecut. Am început bine, sper să o țin tot așa. Băieții și staff-ul m-au primit foarte bine, patronul nu mai zic. Toată lumea m-a primit foarte bine, mă simt bine aici.

Vreau să fiu la echipa națională din nou! Sper să ajung în curând datorită evoluțiilor mele. Nu mă interesează FCSB-ul, nu am vrut să merg acolo. Nu am niciun motiv, nicio explicație”, a declarat Louis Munteanu, la Prima Sport.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Costel Gâlcă vrea cele trei puncte în meciul cu FC Botoșani

Antrenorul Universității Craiova, Constantin Gâlcă, a...

Superliga Romaniei Marius Șumudică nu e dorit la Rapid

Antrenorul Marius Șumudică nu ar fi dorit de o parte...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Costel Gâlcă vrea cele trei puncte în meciul cu FC Botoșani

Antrenorul Universității Craiova, Constantin Gâlcă, a...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Ianis Stoica, declaraţie de dragoste pentru Rapid? Ce a spus atacantul naţionalei U21 după succesul cu Elveţia din Giuleşti

Agerpres

Marcel Puşcaş trage concluziile despre Dorinel Munteanu şi Daniel Pancu: Pudibonzi sunt, au fost şi vor exista

Agerpres

Oţelul, Corvinul, FCSB, Dinamo, Farul, U Cluj şi alte echipe rămân fără galerie? Suporterii anunţă că nu mai vin la meciuri

Colaj DCSport/Sursa foto: Agerpres

Înaintea duelului cu Otelul Galați, Sabău numește unul dintre cei mai buni mijlocași din Superliga

pixel