Fotbal Neluțu Varga îi face ofertă lui Gigi Becali. Cât vrea patronul CFR Cluj în schimbul lui Philip Otele
Data actualizării:
Data publicării:
Patronul clujenilor a anunțat suma pe care și-o dorește în schimbul jucătorului Philip Otele. Gigi Becali a anunțat că are în vizor mai mulți fotbaliști pe care îi vrea la formația roș-albastră.

Gigi Becali vrea mai mulți jucători, iar Varga știe cât valorează Otele

Echipa lui Gigi Becali a câștigat clar partida împotriva celor de la Universitatea Craiova, de duminică seara, scor 2-0. Roș-albaștrii și-au clădit, în acest fel, și mai mult șansele de a deveni campioni ai SuperLigii.

Patronul FCSB a anunțat, după meciul de ieri, că dorește să realizeze mai multe transferuri importante pentru echipă, printre jucătorii nominalizați fiind și Philip Otele de la CFR Cluj. Gigi vrea ca formația celor de la FCSB să ajungă în grupele Ligii Campionilor după câștigarea campionatului, fiind dispus să scoată mulți bani din buzunar, pentru a-și consolida echipa. 

De asemenea, Gigi Becali vizează preluarea mai multor jucători, nu numai Philip Otele fiind în calculele sale.

Doar 6 milioane de euro pentru Otele, un preț „de prietenie”

La declarațiile lui Becali a răspuns și patronul celor de la CFR Cluj, Neluțu Varga. Acesta a susținut că nu a fost surprins de interesul lui Becali pentru jucătorul său, propunându-i, totodată, un preț pentru transferul lui Otele.

„Da, l-am văzut pe Gigi Becali aseară, la tine la emisiune. Și bineînțeles că am auzit că ar fi interesat de Otele. Mă știți, sunt un om de business, sunt un om pragmatic, iubesc fotbalul, dar, bineînțeles, trebuie să asigur și un echilibru financiar la echipă.

Oferta mea pentru Gigi Becali este una publică și foarte simplă. Dacă vrea să îl ia și să facă spectacol cu Otele, eventual în Champions League, Gigi Becali trebuie să plătească 6 milioane de euro. Acesta este prețul acestui jucător fantastic pe care noi îl avem. Dacă dă acești bani, poate să îl ia!”, a declarat Varga.

Mai mult decât atât, Neluțu Varga a spus că oferta sa reprezintă cea mai mică sumă pe care o poate cere pentru Philip Otele: „Iar acesta e un preț așa, de prietenie, pentru Gigi Becali! Pentru că suntem toți aici, în campionatul românesc...Pentru campionatele străine, de exemplu Anglia, prețul poate să fie și mai mare!”

Deci îi transmit domnului Becali, scurt, să-mi bage în cont 6 milioane de euro și poate să îl ia pe Otele. În mod sigur o să-și facă treaba cu el și o să facă spectacol dacă ajunge în Champions League sau unde dorește domnia sa”, a declarat Neluțu Varga, la Fanatik Superliga. 

Philip Otele a bifat 38 de apariții la echipa CFR Cluj, înregistrând 13 goluri și oferind 7 pase decisive.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Fotbal

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel