Fotbal Neluțu Varga nu este afectat de plecarea lui Balaj: „Să plece! Are cine conduce activitatea la CFR”
Data actualizării:
Data publicării:
Eșecul în fața Corvinului Hunedoara, din sferturile de finală ale Cupei României, nu îl intimidează pe Neluțu Varga. Acesta crede că există destule persoane care să gestioneze situația clubului, pregătindu-se intens pentru duelul din Giulești.

Varga nu plânge plecarea lui Balaj

Decizia de ieri a lui Cristian Balaj de a-l urma pe Adrian Mutu, după umilința suferită în sferturile de finală ale Cupei României în fața hunedorenilor, 0-4, nu l-a impresionat pe Ioan Varga. Acesta a lăsat să se înțeleagă că orice om poate fi înlocuit, până și Cristian Balaj.  

„Cristi Balaj a anunțat că pleacă?! Nu am eu ce să-l conving ca să stea. Dacă a zis că pleacă, foarte bine! Să plece!”, a spus categoric Ioan Varga.

Dorință să câștige duelul cu giuleștenii

„Nu mă întrebați de președinte, are cine să conducă activitatea la CFR, o să vedem ce facem pe viitor, acum nu vine nici Dani Coman, că mă tot întrebați de el, nici altcineva. Echipa trebuie să câștige cu Rapid, eu atât știu”, a declarat Varga, pentru DigiSport.

Meciul dintre Rapid București și CFR Cluj se joacă pe 6 aprilie, pe stadionul din Giulești.

Giuleștenii sunt în acest moment pe locul 4, cu 28 de puncte, iar CFR Cluj este o poziție mai sus, cu același punctaj. 

Despărțirea lui Balaj de CFR Cluj

Fostul arbitru a anunțat, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare, că are nevoie de o pauză, după meciul umilitor al CFR Cluj din Cupa României (scor 0-4):

„Eliminarea din Cupa României a fost o dezamăgire care mi-a lăsat urme. Încă de aseară am anunțat că m-am simțit rău fizic și m-am confruntat cu o stare greu de gestionat. A fost un sentiment cu care nu m-am întâlnit foarte des.

Simt nevoia de o pauză. De timp alături de familie. Fetele mele au nevoie de un tată sănătos. În consecință, am decis să îmi înaintez demisia. Sper ca domnul Varga să mă înțeleagă și să accepte această decizie. 

În altă ordine de idei, nu este normal ca doar antrenorul să fie vinovat, este o chestiune de onoare. Sper, de asemenea, ca echipa să depășească această perioadă dificilă și să revină mai puternică. Fotbalul românesc are nevoie de cluburi care obțin puncte în cupele europene, așa cum a făcut-o CFR Cluj în ultimii ani”, a anunțat Cristian Balaj, pe Facebook.

Ce a simțit Mutu, după eșecul cu Hunedoara

„Mi-am dat demisia de la CFR Cluj! M-am gândit toată noaptea, nu pot să trec peste această umilință. Eu am o altă mentalitate, una de învingător.

Demisia mea este de la ora 11:00 dimineața pe biroul președintelui de la CFR Cluj, Cristi Balaj. Aștept s-o aprobe și domnul Varga și ne strângem mâinile.

A fost o umilință prea mare, peste care eu, care am un caracter de campion, pur și simplu nu pot să trec. Îmi doresc ca CFR-ul să facă performanță în continuare, dar e greu în aceste condiții, pe care le-ați văzut și dumneavoastră. E vorba despre evoluția pe care am avut-o în meciul împotriva Corvinului, dar mai ales a lipsei de atitudine care a existat.

Deci, oficial, pot spune că mi-am înaintat demisia! Îmi pare foarte rău de această situație, dar eu, Adrian Mutu, am stat și m-am gândit toată noaptea și pur și simplu nu pot accepta așa ceva, ce s-a întâmplat în Cupa României.

Ar fi împotriva principiilor mele de antrenor profesionist și de om. Și a principiilor mele de viață”, a declarat Mutu, despre plecarea de la CFR Cluj.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Fotbal

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel