Superliga Romaniei Neluțu Varga nu vrea să mai audă de Cristi Manea. „A fost nesimțit!”
Data publicării:
Finanțatorul lui CFR Cluj a avut o declarație tranșantă în privința fotbalistului care tocmai s-a despărțit de formația ardeleană.

Clubul CFR Cluj a anunțat, marți, încheierea colaborării cu Cristian Manea după ce contractul său a ajuns la final. Jucătorul în vârstă de 26 de ani a venit în Gruia în vara anului 2017, reușind să bifeze 230 de partide în care a îmbrăcat tricoul CFR-ului.

Cristin Manea se află în TOP 10 jucători ca număr de apariții din istoria clubului ardelean, reușind să marcheze 10 goluri și să înregistreze alte 12 pase decisive pentru echipa clujenilor. De asemenea, Manea a obținut și titluri de Campion și Supercupe cu CFR Cluj. Totuși, se pare că relația acestuia cu patronul ardelenilor nu a rămas prea bună după ce părțile s-au separat.

„El a umblat cu fofârlica!”

Finanțatorul lui CFR Cluj a delcarat că i-a făcut „toate poftele” jucătorului, spunând că nu îl mai interesează niciun subiect despre Manea și aducând în discuție, totodată, eșecul fotbalistului de a nu se afla în lotul de 26 de jucători al ui Edi Iordănescu:

„Nu mă mai interesează Cristi Manea! A fost nesimțit. Eu nu mai am nevoie de el, nu îmi mai trebuie la CFR Cluj. Îl avem deja pe Armend Thaqi!

La câte am făcut eu pentru Manea, casă, masă… și el a umblat cu fofârlica! De fapt, eu cred că el n-are nicio ofertă, n-a prins nici lotul pentru EURO 2024.

În România, lui Cristi Manea nu poate să-i dea nimeni banii pe care i-a avut la CFR Cluj”, a declarat Neluțu Varga, pentru ProSport.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Ce se întâmplă dacă Rapid pierde meciul cu Unirea Slobozia

Rapid are o singură victorie în campionat în acest...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

pixel