Superliga Romaniei Nicolae Cristescu, comentariu despre lipsa căpitanului giuleștenilor: „N-ai cum să îl scoți pe Săpunaru!”
Data publicării:
Fostul patron al Rapidului a răspuns la întrebările privind lipsa prezenței din teren a căpitanului echipei alb-vișinii din partida Farul Constanța - Rapid București, de miercuri seară, încheiată cu 3-1 în favoarea formației lui Gică Hagi.

Parcursul de coșmar al Rapidului continuă

Rapid București a fost învinsă, în deplasarea la „Ovidiu” de miercuri seară, de către echipa lui Gică Hagi. Giuleștenii n-au înregistrat niciun succes în toate etapele din play-off, această partidă fiind al cincilea meci încheiat cu o înfrângere, care a dezamăgit fanii alb-vișinii, scor 3-1 pentru marinari. Singura partidă care nu s-a încheiat cu un eșec, ci cu o remiză, s-a realizat pe terenul celor de la FCSB, când tabela s-a încheiat cu scorul de 2-2.

Rezultatul meciului din Constanța a determinat semne de întrebare și în privința primei echipe alese de actualul antrenor, Bogdan Lobonț, care nu a fost înțeleasă de mulți dintre analiștii de fotbal.

Nicolae Cristescu: „N-are nicio logică schimbarea asta!”

În același timp, și fostul patron al clubului de fotbal giuleștean a comentat schimbarea făcută de Lobonț, în meciul cu Farul, echipă în care nu s-a regăsit căpitanul formației, Cristi Săpunaru:

„Nu știu, am fost plecat azi-noapte, am venit pe la 3 dimineața...Nu știu ce să spun, poate a fost accidentat, răcit, bolnav. Până la urmă, e om de bază acolo, ține vestiarul.

E un om de care se ține cont părerea lui. E păcat de valoarea lui, de forța lui de a mobiliza oamenii. Nu cred că l-a scos din echipă!

Clar acum, dacă e să discutăm pe corecte, n-ai cum să îl scoți pe Săpunaru că are o vârstă și să îl bagi pe Dragoș Grigore care e ‘tăticul lui’. Sub nicio formă nu ăsta a fost motivul - vârsta lui Săpunaru. Deci n-are nicio logică schimbarea asta!”, a spus Nicolae Cristescu, la Fanatik Superliga.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

DC Media Group Audience

logo icon Cele mai noi articole

Fotbal international Jurgen Klopp ar vrea ca Premier League să renunţe la VAR

Cluburile din Premier League vor vota la începutul...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Oţelul Galaţi, mutare spectaculoasă la barajul de cupe europene

Foto: Pixabay

Barajul pentru Conference League se joacă duminică, 19 mai

Sursa: Agerpres

Marea greşeală făcută de Rapid în acest sezon. Nu are legătură cu playoff-ul

Foto cu rol ilustrativ: Pexels

Barajul pentru cupele europene, motiv de scandal. Mihai Rotaru, enervat că trebuie să joace contra Oţelului sau U Cluj. "Mi se pare grotesc"

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?