Fotbal Nicolae Dică şi Dani Coman fac echipă de promovare la FC Argeş. Un campion cu Farul a semnat cu piteştenii
Data publicării:
Nicolae Dică a fost numit antrenor la FC Argeş, iar Dani Coman preşedintele clubului. Cei doi au început deja campania de achiziţii şi, după ce au luat un fotbalist de la Oţelul Galaţi, finalista Cupei României în acest sezon, au reuşit să aducă şi un jucător care a luat titlul cu Farul Constanţa. 

Este vorba despre Kevin Doucure, care a semnat cu FC Argeş din postura de jucător liber de contract.

"FC Argeș bifează o nouă mutare și îl aduce pe Kevin Doukouré, fostul jucător al celor de la U Cluj și campion al României cu Farul. Înțelegerea acestui cu echipa noastră se va întinde pe două sezoane.

Kevin este născut pe 30 martie 1999 și are 1.78 m înălțime. Mijlocașul central din Coasta de Fildeș a fost crescut de AFAD Djékanou, o academie din țara natală, după care a făcut pasul spre fotbalul european în 2020 la vârsta de 20 de ani, când a semnat cu Tabor Sezana, formație care evolua în prima ligă din Slovenia. În cei doi ani și jumătate petrecuți în Slovenia, Doukuré a bifat 74 de partide, marcând două goluri și oferind două assist-uri.

Transferat la începutul sezonului 2022/2023 de Farul Constanța, Kevin Doukoure a avut parte de un sezon de excepție alături de dobrogeni. A fost utilizat în 22 de partide din sezonul regular și în cinci meciuri din play-off-ul la finalul căruia Farul a reușit să câștige titlul de campioană în Superliga. De asemenea, a evoluat și în trei partide din Cupa României. Pe parcursul sezonului în care a luat titlul cu marinarii, mijlocașul a marcat un gol în victoria 3-1 cu FCSB și a contribuit cu pase decisive la alte două goluri.

În sezonul trecut a evoluat în Superligă pentru Universitatea Cluj. A jucat 33 de meciuri și a dat o pasă de gol în tricoul alb-negru. În prezent este cotat de transfermarkt.ro la 500.000 euro.

Mult succes în tricoul alb-violet!", transmit argeşenii pe site-ul oficial. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Fotbal

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

pixel