Superliga Romaniei Noi detalii despre colaborarea dintre FCSB și Florin Tănase. Becali: „Probabil va veni la noi”
Data publicării:
Gigi Becali este preocupat de întoarcerea fotbalistului Florin Tănase la echipa roș-albastră, după ce românul își încheie contractul cu actuala formație, Al-Okhdood.

Tănase vrea 1 milion de euro pe an

Patronul celor de la FCSB a dezvăluit faptul că șansele ca Florin Tănase să semneze cu echipa roș-albastră sunt mari, acesta fiind în discuții, totuși, și cu o altă formație.

„Despre Tănase, pot să vă zic sigur că nu rămâne acolo. Ar avea oferte din Rusia, dacă nu îi dau 100.000 (n.r. - de euro/lunar), nu se duce. Probabil va veni la noi.

Tănase, încă doi atacanți, negociem și cu un fundaș central, poate un fundaș stânga, să vedem cu Kiki, de șase luni este discuția”, a spus Gigi Becali, potrivit digisport.ro

„Este posibil să vină Chipciu pentru postul de fundaș dreapta. El este un jucător de experiență, am nevoie de astfel de fotbaliști. Tot ce fac acum, supun adevărului.

O să vedem și cu Ștefănescu, nu este o prioritate a noastră”,  a mai spus Becali.

CITEȘTE ȘI Becali și-a ales jucătorul favorit. Fotbalistul nu se află la formația actuală a FCSB

Tănase: „Țin legătura cu nea Gigi”

De asemenea, și actualul fotbalist al celor de la Al Okhdood a recunoscut că are discuții cu patronul FCSB: „Țin legătura cu nea Gigi mereu, să vedem în vară ce oferte voi avea. Eu am o convenție cu dânsul. Rămâne să vedem din vară. Nu aș spune nu, e vorba de echipa mea de suflet”, a declarat Tănase recent.

„Nu am cifre foarte bune, noi aici am jucat un alt sistem, 5-4-1. Jucăm în cei doi de la mijloc. Când am jucat 4-2-3-1 am și reușit să marchez și să dau pase de gol. Sper să ne îndeplinim obiectivul, ar fi o performanță.

Sunt ok, e plăcut să joci cu toți fotbaliștii mari care au venit aici, e frumos să joci, sunt meciuri tari. Nu am jucat cu Al Hilal, am fost accidentat. Am jucat cu Al Nassr, o echipă bună, jucători extraordinari”, a mai declarat Florin Tănase.

Rămâne de văzut dacă Florin Tănase va reveni la echipa patronată de Gigi Becali, mai ales după șirul de declarații al patronului FCSB.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Ce se întâmplă dacă Rapid pierde meciul cu Unirea Slobozia

Rapid are o singură victorie în campionat în acest...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Ce se întâmplă dacă Rapid pierde meciul cu Unirea Slobozia

Rapid are o singură victorie în campionat în acest...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel