Grand Slam Novak Djokovic face deplasarea la Wimbledon. Ce urmărește campionul sârb
Data publicării:
Tenismenul sârb ia în calcul participarea la al treilea turneu de Mare Șlem al anului, chiar dacă a suferit de curând o intervenție chirurgicală la nivelul genunchiului drept.

Djokovic nu renunță la Wimbledon

Novak Djokovic a decis să se deplaseze la Wimbledon și anul acesta, urmând să sosească luni, 24 iunie, în capitala Angliei. Cu toate acestea, campionul sârb care a reușit să triumfe de șapte ori pe iarba londoneză nu știe încă dacă va putea concura, după ce a suferit o intervenție chirurgicală la genunchi.

Djokovic s-a retras de la Roland Garros, după victoria în turul al patrulea în fața lui Francisco Cerundolo, în cadrul meciului suferind o accidentare la genunchiul drept.

În vârstă de 37 de ani, Nole s-a operat la Paris în urmă cu doar 17 zile, dar pare că planurile de a se retrage de la Wimbledon nu se află pe lista sa.

Al treilea turneu de Mare Șlem al anului, Wimbledon, începe pe 1 iulie, dar Novak Djokovic are și alte obiective mărețe în acest sezon, precum câștigarea unei medalii la Olimpiada de la Paris (26 iulie - 11 august), potrivit BBC.

Djokovic a ajuns în finala de la Wimbledon în ultimii cinci ani, dar a pierdut turneul în anul 2023, în fața lui Carlos Alcaraz, într-un meci memorabil de cinci seturi, scor 6-1, 6-7, 1-6, 6-3, 4-6.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Grand Slam

logo icon Articole similare

Grand Slam Novak Djokovic, eliminat de la US Open în turul III

Novak Djokovic a reuşit o contraperformanţă la US Open....



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres

Au fost publicate deciziile Comisiei de Disciplină din cadrul FRF

Agerpres

Cum prefațează Zeljko Kopic meciul cu FC Botoșani

Agerpres

Marius Șumudică a prefațat meciul Rapid - Oțelul. Ce nemulțumiri are în Cupa României

Facebook SC Oțelul Galați

La ce se așteaptă Dorinel Munteanu în meciul Rapid - Oțelul Galați. Grupa din Cupa României, echilibrată

pixel