Fotbal international Nu e nici De Bruyne, nici Haaland. Guardiola l-a lăudat pe "cel mai bun jucător din Premier League în acest moment"
Data publicării:
Manchester City s-a impus cu 3-1 în derby-ul oraşului, contra lui Manchester United. Managerul "cetăţenilor", Pep Guardiola, l-a lăudat pe "cel mai bun jucător din Premier League în acest moment". 

Marcus Rashford a deschis scorul pentru United în prima repriză, cu o torpilă din afara careului, iar meciul părea că ia o turnură greşită pentru elevii lui Guardiola. După pauză, însă, a ieşit la rampă mijlocaşul englez Phil Foden. 

Phil Foden a fost mereu un jucător talentat, dar el a câştigat maturitate", l-a complimentat antrenorul echipei de fotbal Manchester City, Pep Guardiola, după dubla reuşită de atacantul său în meciul câştigat cu Manchester United (3-1), considerându-l "cel mai bun jucător din Premier League la ora actuală", informează AFP.

Foden a jucat deja 40 de meciuri în acest meciuri, iar Guardiola spune că mijlocaşul a progresat enorm. 

"El a fost mereu un jucător talentat, dar a câştigat maturitate şi înţelege mai bine jocul, în special în plan defensiv. El poate juca la mijloc, pe dreapta, poate juca pe partea stângă, poate înscrie venind de pe stânga", a descris Guardiola pentru BBC.

"Ce poţi spune mai mult. El este cel mai bun jucător din Premier League la ora actuală pentru ansamblul jocului său. Este incredibil", a adăugat tehnicianul lui Manchester City, echipa de pe locul doi în clasament la un punct în urma liderului Liverpool.

Foden a înscris 18 goluri în toate competiţiile, cel mai bun bilanţ al său în cursul unui sezon.

"Este obiectivul meu să strălucesc la marile meciuri", a declarat Foden pentru Sky Sports.

Şi colegii îl laudă pe Foden



La rândul său, căpitanul Kyle Walker a afirmat: "În acest sezon, Phil a fost de-a dreptul excepţional. Este nivelul pe care şi l-a fixat. El trebuie să continue aşa".

Manchester City a învins pe teren propriu, cu scorul de 3-1, formaţia Manchester United, duminică, în derby-ul etapei a 27-a a campionatului de fotbal al Angliei.

United a deschis scorul în debutul meciului de pe Etihad Stadium, prin Marcus Rashford (8), însă "cetăţenii" au egalat după pauză (56), prin Phil Foden, cel mai bun jucător al meciului, care a reuşit apoi dubla în minutul 80. Rezultatul final a fost stabilit de norvegianul Erling Haaland, în minutul 90+1, scrie Agerpres.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Fotbal international

logo icon Articole similare

Fotbal international Denis Drăguş are un nou antrenor la Trabzonsport

Echipa turcă Trabzonsport are un nou antrenor. Este...


DC Media Group Audience

logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres

Florin Maxim, opțiunea covăsnenilor pentru Sepsi. Antrenorul hunedorenilor a dat răspunsul

Agerpres

"Unu la unu cu Dorinel Munteanu". Un fost patron din Liga 1 laudă Oţelul Galaţi

Captură foto

Acum 6 ani se declara "dinamovist de mic" şi visa să înscrie în poarta FCSB-ului, azi joacă pentru roş-albaştri. "Ne-am înţeles foarte rapid"

Agerpres

Abdallah se operează, Dinamo mai face 2 transferuri după mijlocaşul Patrik Olsen

pixel