Liga Campionilor Număr mare de spectatori la FCSB - Maccabi Tel Aviv! Ce public va susține campioana României în drumul său din Liga Campionilor
Data publicării:
FCSB joacă marți, 23 iulie, în fața celor de la Maccabi Tel Aviv, în turul al doilea preliminar al Champions League, manșa secundă fiind programată pe 31 iulie, la Budapesta.

Echipa campioană a Superligii României s-a calificat în turul al doilea preliminar din Champions League, după ce a învins echipa sanmarineză Virtus AC cu scorul general 11-1.

În turul secund preliminar, formația lui Elias Charalambous va întâlni campioana israeliană, Maccabi Tel Aviv, prima partidă având loc marți, 23 iulie, începând cu ora 20:30. Manșa secundă, din deplasare, este programată pe 31 iulie, de la ora 21:00.

„Roș-albaștrii” vor întâlni formația israeliană, Maccabi Tel Aviv, care a reușit să câștige atât competiția internă din Israel, cât și Supercupa. Campioana israeliană Maccabi a învins formația Maccabi Petach Tikva în Supercupa Israelului, scor 2-0.

Peste 20.000 de spectatori fac atmosferă la FCSB –  Maccabi Tel Aviv

Partida FCSB – Maccabi Tel Aviv este programată astăzi, pe stadionul „Steaua”, iar fanii campioanei Superligii iau cu asalt tribunele din Ghencea.

Suporterii celor de la FCSB vor veni în număr mare să își susțină favorita în partida cu Maccabi, nu mai puțin de 20.000 de bilete fiind deja achiziționate până în acest moment, potrivit prosport.ro.

Biletele pot fi cumpărate atât de la casele de bilete ale stadionului „Steaua” (până la ora începerii meciului), cât și în mediul online (până la ora 20:00).

Elias Charalambous: „În fotbal, toate echipele pot fi învinse”

„Totul se va decide în retur. Jucăm acasă, evoluăm împotriva unei echipe bune. Am analizat-o, este serioasă. Este similară nouă. Trebuie să ne facem treaba, trebuie să fim agresivi, concentrați. Jucăm acasă alături de fanii noștri care ne vor susține din nou. Sper să avem un rezultat bun.

Analizăm adversarii, vedem unde au punctele slabe. Încercăm să atacăm unde sunt mai slabi. Desigur, și adversarii fac la fel. O să vedem mâine ce se va întâmpla. Noi vom da totul. Cel mai important lucru e să fim într-o formă bună.

În fotbal, toate echipele pot fi învinse. Avem și noi o echipă bună, jucători buni. E startul sezonului. Cu siguranță, nu există club în lume care să fie 100% pregătit în startul sezonului. Asta este situația.

Sunt sigur că stadionul va fi plin. E bine pentru jucători și pentru atmosferă. Fanii au arătat din prima zi de când am venit aici că sunt alături de jucători. Ei vor să vadă echipa în cea mai bună formă. Jucătorii vor încerca să-i facă fericiți”, a spus Elias Charalambous, înaintea meciului din a doua fază preliminară a Ligii Campionilor.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Liga Campionilor

logo icon Articole similare

DC Media Group Audience

logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres

Florin Maxim, opțiunea covăsnenilor pentru Sepsi. Antrenorul hunedorenilor a dat răspunsul

Agerpres

"Unu la unu cu Dorinel Munteanu". Un fost patron din Liga 1 laudă Oţelul Galaţi

Captură foto

Acum 6 ani se declara "dinamovist de mic" şi visa să înscrie în poarta FCSB-ului, azi joacă pentru roş-albaştri. "Ne-am înţeles foarte rapid"

Agerpres

Abdallah se operează, Dinamo mai face 2 transferuri după mijlocaşul Patrik Olsen

pixel