Superliga Romaniei Obiectivul lui Dorinel Munteanu la meciul cu Hermanstadt. Avertisment pentru jucători după victoria din Ghencea: Asta nu e o ameninţare
Data publicării:
Oţelul Galaţi o înfruntă pe FC Hermanstadt pe teren propriu în etapa a IV-a, vineri, 2 august, de la ora 19:00. Gălăţenii vin după o victorie împotriva campioanei FCSB, scor 2-0, în Ghencea. Dorinel Munteanu a anunţat obiectivul echipei pentru acest meci, dar şi-a avertizat şi jucătorii. 

"La jocul cu Hermanstadt trebuie să fim foarte conştienţi că vom avea o partidă foarte dificilă, cu un adversar incomod, cu jucători cu experienţă, jucători care, dacă prind o zi bună şi dacă sunt lăsaţi să joace, pot pune probleme oricărei echipe. Dar cred că jucătorii noştri au învăţat din primele trei meciuri ce înseamnă concentrarea la fiecare joc. De aceea, obiectivul nostru şi ceea ce ne propunem este să ne concentrăm, să dăm totul pentru cele 90 de minute sau cât va vrea arbitrul să ţină jocul. Să fim concentraţi la maximum şi să putem, după foarte mare efort şi multă întrebuinţare, să ne bucurăm de rezultatul final. 

(n.r. e mai greu cu Hermanstadt decât cu FCSB?) Absolut. Primul meci e cel mai important şi cel mai dificil. După jocul din Ghencea, le-am transmis direct mesajul care trebuie să fie permanent în cabina noastră, adică să fim concentraţi pentru următorul joc. Ne dorim mai mult. Trebuie să avem mai mare încredere în noi şi, indiferent de adversar, să ne facem jocul nostru. Doar atunci putem obţine rezultate pozitive. Din toate punctele de vedere, trebuie să fim concentraţi şi să fim cu voinţă la maximum", a declarat Dorinel Munteanu la conferinţa de presă premergătoare partidei.

Oţelul Galaţi are 7 puncte după primele trei etape. Gălăţenii au câştigat cu FCSB, dar şi în deplasare la Botoşani, şi au remizat pe teren propriu cu Farul Constanţa. 

Avertisment pentru jucătorii Oţelului: Asta nu e o ameninţare

Dorinel Munteanu le-a transmis jucătorilor să rămână cu picioarele pe pământ şi să nu se lase duşi de valul victoriei contra campioanei. 

"Ne propunem mereu să obţinem maximum din fiecare joc şi e clar că nici acesta nu face excepţie. Dar, repet, trebuie ca jucătorii noştri să fie extrem de motivaţi, de concentraţi şi implicaţi în joc. Fără organizare foarte bună, nu putem face nimic. Rezultatul a venit mereu de când sunt eu la echipă doar în urma concentrării şi a determinării duse la extrem. Luăm fiecare joc în parte. Nu ne gândim prea departe. 

Nu avem nicio problemă în ceea ce priveşte lotul, toţi jucătorii sunt apţi, îmi este greu să fac lotul care intră în cantonament, din cei 23 de jucători. Dar asta e treaba antrenorului, şi până acum am fost destul de inspirat. Sper să fiu inspirat şi la acest meci să aleg bine primul XI şi apoi cei cinci jucători care vor intra pe teren pe parcurs. 

Sper ca niciun jucător să nu îşi piardă capul după victoria din Ghencea. Eu nu mă tem! Asta nu este o ameninţare, este un lucru logic. Din moment ce am discutat toată săptămâna de importanţa acestui joc, eu cred că toţi sunt cu picioarele pe pământ. Inclusiv Zivulic, care e într-o formă bună, Cisotti sau alţi jucători care au avut randament bun. Sper să îşi continue randamentul şi aştept foarte multe de la ei!", a mai punctat tehnicianul. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

Fotbal Nicolae Dică a plecat de la FC Argeş

Nicolae Dică nu mai este antrenorul celor de la FC...


logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel