Fotbal Oficialii echipei Steaua spun de ce nu pot schimba gazonul din Ghencea
Data actualizării:
Data publicării:
Stadionul „Steaua” din București a fost unul dintre subiectele importante de discuție, după victoria României în fața Lituaniei, scor 3-1.

George Ogăraru, oficial al Clubului Sportiv al Armatei Steaua, a declarat că suprafața de joc de pe stadionul din Ghencea nu va fi schimbată, chiar dacă starea acesteia este una îndoielnică. El motivează că o astfel de hotărâre ar aduce costuri prea mari.

„Cu siguranță că gazonul are nevoie de o pauză în momentul de față ca să-și revină. Nu știu dacă poate fi schimbată suprafața, este un gazon hibrid și sunt costuri foarte mari pentru a schimba un astfel de teren, plus că ar necesita foarte mult timp, pe care nu-l avem în plin campionat”, a declarat George Ogăraru, citat de gsp.ro.

„Preferam să joc pe sintetic în Kosovo decât să joc aici”

Mai mulți „tricolori” și-au expus părerile cu privire la gazonul stadionului „Steaua”, spunând că le-au îngreunat jocul de luni seară.

„Eu mi-aş dori foarte mult să jucăm la Craiova, pentru că e un stadion frumos şi un gazon foarte bun, chiar am şi întrebat de ce nu jucăm acolo. Nu contează pe ce stadion ne vom califica, acum a fost foarte prost gazonul.

Nici nu are rost să vorbesc, preferam să joc pe sintetic în Kosovo decât să joc aici”, a spus Valentin Mihăilă, marcatorul primului gol, după meci.

CITEȘTE AICI Motivul pentru care România - Lituania s-a desfășurat în Ghencea. „UEFA ne obligă cu 60 de zile înainte...”

ȘI Mircea Lucescu, decizie clară după meciul din Ghencea: „Asta e echipa națională și trebuie să joace în toată țara”

„Eu cred că starea gazonului ne-a dezavantajat foarte mult. Toţi ne-am schimbat crampoanele la ghete şi ne-am pus crampoane exagerat de mari pentru a avea o stabilitate bună pe teren.

Gazonul nu este unul care să ne avantajeze, dar până la urmă am reuşit să marcăm trei goluri, să luăm cele trei puncte şi asta este cel mai important”, a spus și căpitanul echipei, Nicolae Stanciu, după victoria de luni seară.

Și Ianis Hagi a adus în discuție terenul pe care „tricolorii” au jucat împotriva lituanienilor, spunând că a fost unul greu de gestionat: „A fost un meci dur, pe un teren greu, dar într-un final am scos-o la capăt. Sunt două victorii, se vede că Mister ne dă încredere, mai mult la posesie, la dominarea jocului, la a marca multe goluri, ne vorbeşte în permanenţă despre asta.

Cu experienţa dânsului şi cu calităţile pe care le avem noi deocamdată este un mix bun. Pentru că nu este uşor să vii după un Campionat European bun, cu un antrenor nou. E dificil, dar important este că am scos-o la capăt şi avem şase puncte. Noi încercăm să prindem cât mai repede într-un timp foarte scurt”.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Fotbal

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel