Tenis Olandeza Suzan Lamens, noua campioană a turneului WTA de la Osaka
Data publicării:
Jucătoarea olandeză Suzan Lamens a câștigat primul titlu WTA din carieră la turneul de la Osaka, Japonia. 

Jucătoarea olandeză Suzan Lamens, nr.125 mondial, a obţinut primul titlu WTA din carieră, impunându-se în finala turneului de la Osaka (Japonia), dotat cu premii totale de 267.080 de dolari, informează AFP.

Duminică, în ultimul act al competiţiei, Lamens (25 ani) a trecut în două seturi, 6-0, 6-4, după 1h 13 min., de australianca Kimberly Birrell, nr.150 mondial. Lamens trecuse în sferturile de finală de jucătoarea română Ana Bogdan în trei seturi, potrivit Agerpres. 

VEZI ȘI: Finală sută la sută rusească la Ningbo (WTA)

Două jucătoare din Rusia, Daria Kasatkina şi Mirra Andreeva, vor disputa finala turneului WTA 500 de la Ningbo (China), dotat cu premii totale de 922.573 de dolari, informează AFP.

Sâmbătă, în semifinale, ambele adversare ale rusoaicelor au abandonat meciurile lor. Kasatkina, a cincea favorită, a acces în ultimul act după ce spanioloaica Paula Badosa, cap de serie nr.5, s-a retras la începutul setului secund după ce era condusă cu 6-4 după primul set, în timp ce Andreeva a profitat de abandonul cehoaicei Karolina Muchova, la scorul de 6-2, 1-0.

Rusul Karen Hacianov şi canadianul Gabriel Diallo, în finala turneului de la Almatî

Rusul Karen Hacianov, cap de serie nr.3, şi canadianul Gabriel Diallo se vor întâlni în finala turneului de tenis ATP 250 de la Almatî (Kazahstan), dotat cu premii totale de 1.036.700 de dolari, după victoriile obţinute sâmbătă în semifinalele competiţiei, informează AFP.

Hacianov a trecut în trei seturi, 6-7 (3/7), 6-3, 6-4, de australianul Aleksandr Vukic, în timp ce Diallo s-a impus cu 6-4, 6-2 în faţa argentinianului Francisco Cerundolo, al patrulea favorit.

Roberto Bautista şi Jiri Lehecka s-au calificat în finala turneului de la Anvers (ATP)

Spaniolul Roberto Bautista Agut şi cehul Jiri Lehecka, al cincilea favorit, s-au calificat în finala turneului ATP 250 de la Anvers (Belgia), dotat cu premii totale de 690.135 de euro, informează AFP.

Sâmbătă, în penultimul act, Roberto Bautista a dispus în două seturi, 6-3, 6-4, de francezul Hugo Gaston, în timp ce Lehecka s-a impus cu 6-3, 4-6, 6-2 în faţa americanului Marcos Giron, al optulea favorit.

Grigor Dimitrov şi Tommy Paul, în finala turneului la Stockholm (ATP) 

Jucătorul bulgar Grigor Dimitrov, nr.10 mondial, îl va întâlni pe americanul Tommy Paul, duminică, în finala turneului ATP 250 de la Stockholm, dotat cu premii totale de 690.135 de euro, informează AFP.

Sâmbătă, în semifinale, Dimitrov a trecut în trei seturi, 2-6, 7-5, 6-4, după 2h 25 min., de olandezul Tallon Griekspoor (37 ATP), în timp ce Tommy Paul, nr.13 mondial şi cap de serie nr.4, câştigătorul turneului suedez în 2021, l-a învins pe elveţianul Stan Wawrinka (39 ani), cu 6-3, 6-2, potrivit Agerpres. 

dcsport Team
Categorie: Tenis

logo icon Articole similare

Tenis Rafael Nadal și-a desemnat cel mai mare rival din carieră

Spaniolul Rafael Nadal, care și-a anunțat retragerea...

Turnee WTA Jaqueline Cristian, învinsă în optimile de la Ningbo

Românca nu a profitat de șansa de a juca în optimi, în...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei După accidentare, Adrian Șut mai primește o lovitură

Fotbalistul celor de la FCSB trece prin momente grele.

Fotbal international Neymar a revenit pe terenul de fotbal, după o pauză de un an

Revenirea fotbalistului brazilian a fost primită cu...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Dorinel Munteanu şi-a aflat pedeapsa după episodul cu David Maftei

Sursa: Agerpres

Antrenorul cu portarii de la Dinamo a tras concluziile despre Golubovic, după meciul cu FCSB

Agerpres

Sportiva din Republica Moldova care a răbufnit după rezultatele alegerilor la referendum

Sursa: Agerpres

Florentin Petre e sincer după înfrângerea în faţa FCSB-ului. "E cea mai bună echipă din Liga 1"

pixel