Fotbal international Omagiu emoționant pentru Mbappe, înainte de ultimul meci la PSG. Mesaj mișcător din partea Ligue 1/ video
Data publicării:
Kylian Mbappe, starul echipei Paris Saint-Germain, a fost omagiat de Ligue 1 înaintea ultimului său meci în competițiile interne franceze. 

Absent în ultimul meci din campionat, dintre Metz și PSG, Mbappe se pregătește acum să înfrunte pe Olympique Lyon în finala Cupei Franței, ce va avea loc sâmbătă.

Liga Profesionistă Franceză a dorit să aducă un tribut talentului excepțional care a luminat campionatul din Hexagon timp de șapte sezoane, mai întâi la AS Monaco și apoi la PSG. "Made in Bondy, Made in Monaco, Made in Paris, Made in Ligue 1, Întotdeauna! Mulțumim pentru tot, Kylian Mbappé, și mult noroc pentru tot ce va urma!", este mesajul transmis de LFP, însoțit de o călătorie video emoționantă alături de starul francez.

Kylian Mbappe și-a început cariera în Ligue 1 în sezonul 2015-2016, evoluând în 246 de meciuri și marcând 191 de goluri. Performanțele sale remarcabile l-au transformat într-un simbol al fotbalului francez și într-un model pentru tinerii jucători.

Antrenorul PSG, Luis Enrique, a confirmat prezența lui Mbappe în primul 11 al echipei pentru finala Cupei Franței. "Bineînțeles!", a răspuns tehnicianul spaniol când a fost întrebat despre prezența lui Mbappe în echipă. Meciul se va desfășura pe 25 mai, pe ”Stade Pierre-Mauroy”, oferindu-i lui Mbappe șansa de a-și încheia cariera la PSG cu un trofeu.

Destinația Real Madrid

Deși Mbappe nu a dezvăluit încă oficial viitoarea sa destinație, presa spaniolă susține de câteva luni că starul francez și Real Madrid au semnat un acord, iar Mbappe se va alătura clubului din La Liga pe 1 iulie. Recent, Mbappe și-a oficializat plecarea de la PSG, după șapte ani petrecuți la clubul parizian.

Potrivit publicației spaniole La Razon, citată de Daily Mail, Mbappe și-a cumpărat o vilă în cartierul exclusivist La Moraleja din Madrid, unde dețin proprietăți și alte vedete precum Sergio Ramos și Richard Gere. Vila a costat 20 de milioane de euro și va deveni noua reședință a lui Mbappe în capitala Spaniei.

Pentru a-și lua rămas bun de la PSG, Mbappe a organizat o cină impresionantă cu aproximativ 250 de invitați, luni seara, la un restaurant elegant de pe Champs-Elysees. Alături de el a fost Melissa Gateau, cumnata sa, partenera fostului fotbalist Jires Kembo Ekoko, fratele vitreg al lui Mbappe.

Kylian Mbappe și-a luat rămas bun de la PSG într-un mod grandios, lăsând în urmă amintiri de neuitat și o moștenire fotbalistică impresionantă. Pe măsură ce se pregătește să înceapă un nou capitol la Real Madrid, fanii din întreaga lume așteaptă cu nerăbdare să vadă ce va realiza în continuare această legendă în devenire.

dcsport Team
Categorie: Fotbal international

logo icon Articole similare

Fotbal international AS Roma l-a dat afară pe Daniele de Rossi

AS Roma a rămas fără antrenor, după ce conducerea a...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel