Superliga Romaniei Oţelul Galaţi, în continuare neînvinsă în Liga 1. Dorinel Munteanu anunţă că mai vrea 2 jucători
Data publicării:
Oţelul Galaţi a învins-o pe Sepsi Sf. Gheorghe cu 2-0 în etapa a VIII-a şi rămâne neînvinsă. Gălăţenii au acum 15 puncte şi au urcat pe locul al doilea în clasament. 

Meciul de la Galaţi a început cu probleme, după ce antrenorul celor de la Sepsi, Bernd Storck, a sesizat că porţile de pe stadionul Oţelul nu sunt egale ca dimensiune. Dorinel Munteanu l-a acuzat la final că a apelat la "românisme". Regulamentul LPF impune ca porțile să măsoare 2,44 metri. La Galați, una dintre ele avea 2,41 metri și cealaltă 2,38.

Oţelul s-a impus prin golurile marcate de Alexandru Pop, în minutele 22 şi 42, dar Dorinel Munteanu a anunţat că mai vrea să transfere doi jucători. 

”Fără falsă modestie, nu am dat nicio șansă adversarului. Acest joc se încheie în seara asta pentru că avem o pauză a naționalei. După începem cu o triplă foarte grea cu Buzău, FCSB și CFR și vrem să obținem cât mai multe puncte.

Mă bucur că au respectat tot ce le-am zis. L-am preferat pe Alex Pop în ultima clipă. L-am băgat cu succes. Dacă am fost nemulțumit de cei care au intrat la pauză în meciurile trecute, astăzi nu a fost situația.

Am vorbit foarte puțin la începutul jocului cu Bernd Storck. Am auzit că au fost ceva incidente cu poarta. Românisme. Nu știu de ce a apelat la acest lucruri. Nu mă interesează acest aspect. Nu e frumos.

De mai venit, vreau să mai aduc unul sau doi jucători. Să vedem cum facem cu bugetul, nu mai vreau să vorbesc despre asta. Suntem codașii SuperLigii.”, a spus Dorinel Munteanu la flash-interviu.

Oţelul Galaţi a învins-o pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe cu scorul de 2-0 (2-0), vineri seara, pe teren propriu, în primul meci din etapa a 8-a Superligii de fotbal.

Oţelul s-a impus prin golurile lui Alexandru Mihai Pop (22, 42) şi a egalat liderul Universitatea Cluj, având golaveraj inferior. Ambele echipe sunt neînvinse în Superligă.

Sepsi OSK a avut două bare, prin Cosmin Matei (58) şi Marius Coman (90+2), scrie Agerpres.

Oţelul nu a primit gol acasă în acest sezon.

Sepsi OSK are patru eşecuri consecutive şi a nu are nici o victorie în ultimele şase etape.

ASC Oţelul Galaţi - ACS Sepsi OSK Sfîntu Gheorghe 2-0 (2-0), Stadion Oţelul - Galaţi
A marcat: Alexandru Mihai Pop (22, 42).
Arbitru: Florin Andrei (Târgu Mureş); arbitri asistenţi: Mircea Orbuleţ (Bucureşti), Cosmin Bojan (Târgu Mureş); al patrulea oficial: Valentin Porumbel (Olteniţa)
Arbitru video: Iulian Dima (Bucureşti); arbitru asistent video: Cristina Mariana Trandafir (Bucureşti)
Observatori: Nicolae Marodin (Bucureşti) - CCA, Ion Marin (Bucureşti) - LPF


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel