Superliga Romaniei Oţelul Galaţi, mesaj după primele 5 etape din Liga 1: Cum ar fi să fim nemulţumiţi că suntem neînvinşi?
Data actualizării:
Data publicării:
Oţelul Galaţi, Universitatea Cluj şi Universitatea Craiova sunt singurele echipe neînvinse după primele 5 etape din acest sezon de Liga 1. Oţelul şi Criaova conduc clasamentul, la egalitate de puncte. Universitatea Craiova are, însă, un golaveraj mai bun. 

În ultima etapă, Universitatea Craiova a învins-o pe Sepsi OSK, scor 2-1, graţie unei duble a lui Alexandru Mitriţă, în timp ce Oţelul Galaţi a remizat în deplasare cu UTA Arad, scor 1-1. Arădenii au egalat în minutul 90+5, dintr-un penalty, însă gălăţenii puteau câştiga. Mingea trimisă cu capul de Stojanovic spre poartă a fost, însă, respinsă in extremis de pe linie. 

Gălăţenii spun, însă, pe site-ul oficial, că e greu să fie nemulţumiţi, din moment ce sunt neînvinşi în primele 5 etape. 

"Întreaga comunitate oțelară a trăit cu emoție și optimism o nouă partidă a favoriților: deplasarea de la UTA Arad, arenă pe care ultima dată, în primăvara acestui an, nu avusese una dintre cele mai plăcute experiențe. De data aceasta, elevii lui Dorinel Munteanu au fost la un pas de o binemeritată victorie. Rămânem cu un punct care pe parcurs se va dovedi foarte important.

Oțelul a mers la Arad pentru a-și tăia partea leului, e ceea ce propune managerul tehnic Dorinel Munteanu încă de la revenirea în Superligă. Și-a presat adversarul, tactic a închis orice variantă de ripostă a grupării arădene, iar la prima fază esențială a jocului a punctat. Maciel a centrat perfect din flancul drept, iar Juric, care înscrisese și runda precedentă, cu Hermannstadt, a deviat elegant cu capul în colțul lung. 1-0 și linia de clasament, fără eșec în noul sezon, îi oferea formației noastre plusul de încredere fără de care nu poți învinge campioana în fieful acesteia. Autocontrolul fără de care nu poți fi considerat unul dintre pionii cei mai greu de anihilat de pe tabla campionatului intern", au transmis cei de la Oţelul. 

"Cum ar fi să fim nemulţumiţi că suntem neînvinşi?" 

"În mod firesc, UTA a fost nevoită să încerce diverse variante pentru a găsi breșe în defensiva roș-alb-albastră, au existat șuturi periculoase de la distanță, însă portarul Iustin Popescu și-a demonstrat și cu acest prilej valoarea. A existat și o bară transversală semnată de amfitrioni, dar rezultatul de pe tabelă rămânea neschimbat. Pe contre, ai noștri ar fi putut majora diferența de pe tabelă, însă din nefericire ultimele secunde ale duelului cu textiliștii ne-au subtilizat două puncte. O minge care nu anunța nimic a aterizat pe brațul stâng al lui Adăscăliței, penaltiul a fost transformat de Pedro și vom rămâne și cu impresia că nou-promovata din sezonul trecut care a ajuns până în finala Cupei nu se mulțumește cu remiza.

Dovadă stă ultima fază a meciului. În urma unei faze fixe, Stevanovic a trimis puternic pe poartă, iar un apărător de la UTA a salvat de pe linie! Cum ar fi fost să înscriem în minutul 100? Cum ar fi să fim nemulțumiți că suntem neînvinși după cinci runde din noul sezon?

Urmează un weekend fără meci oficial, întrucât partida cu CFR Cluj a fost amânată, însă abia așteptăm reîntâlnirea cu suporterii noștri. Cu tine. Forza, Oțelul!", au completat cei de la Oţelul. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel