Superliga Romaniei Oţelul Galaţi, reacţie oficială după ce s-a spus că riscă depunctarea
Data publicării:
Oţelul Galaţi reacţionează oficial, după numele echipei a apărut pe o listă cu 4 echipe care ar putea risca depunctarea, din cauza unor datorii.

"În urma unor articole recent apărute în presă cu privire la monitorizarea anumitor cluburi de către Federația Română de Fotbal, SC Oțelul Galați dorește să clarifice situația și să aducă la cunoștință suporterilor și comunității că acest proces de monitorizare este periodic și absolut normal. FRF are datoria de a efectua aceste verificări în vederea asigurării conformității cluburilor cu standardele financiare și administrative stabilite.

Clubul nostru a trecut cu succes prin toate etapele de monitorizare impuse de FRF de-a lungul timpului, respectând întotdeauna reglementările și cerințele necesare. Suntem încrezători că și de această dată vom îndeplini toate criteriile impuse fără dificultăți, așa cum am făcut-o și până acum.

Totodată, dorim să subliniem că informațiile vehiculate în mass-media, conform cărora SC Oțelul Galați ar putea fi depunctat, nu au niciun fundament real. Clubul nostru respectă toate normele în vigoare, iar speculațiile legate de posibile sancțiuni sunt neîntemeiate și nu reflectă realitatea.

SC Oțelul Galați rămâne dedicat obiectivelor sale sportive și administrative și își continuă activitatea într-un mod transparent și profesionist, pentru a oferi suport și încredere comunității care ne susține neîncetat", transmit cei de la Oţelul.

Oţelul, remiză cu Universitatea Craiova în ultima etapă, 1-1

Oțelul Galați a fost echipa care a deschis scorul, printr-o lovitură spectaculoasă a bosniacului Stipe Juric (min. 4), jucător care a marcat în poarta lui Laurențiu Popescu după o centrare de la portughezul Frederic Maciel.

Nu mult i-a trebuit Universității Craiova să restabilească egalitatea, Ștefan Baiaram introducând mingea în poarta lui Iustin Popescu în minutul 14. Faza a fost de asemenea spectaculoasă, întrucât portarul oțelarilor a scos de pe spațiul porții o minge dificilă, după trimiterea unui corner.

Elevii lui Dorinel Munteanu au părut mai periculoși în partidă, având mai multe șanse de a schimba tabela. În minutul 34 al meciului, șutul jucătorului portughez Miguel Silva a prins doar bara porții adverse.

După disputarea a 12 etape, Oțelul Galați rămâne singura formație neînvinsă din acest sezon în Superligă, acumulând 19 puncte în clasament (fără o etapă disputată, cu CFR Cluj, din a VI-a rundă).


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Costel Gâlcă vrea cele trei puncte în meciul cu FC Botoșani

Antrenorul Universității Craiova, Constantin Gâlcă, a...

Superliga Romaniei Marius Șumudică nu e dorit la Rapid

Antrenorul Marius Șumudică nu ar fi dorit de o parte...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Costel Gâlcă vrea cele trei puncte în meciul cu FC Botoșani

Antrenorul Universității Craiova, Constantin Gâlcă, a...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Ianis Stoica, declaraţie de dragoste pentru Rapid? Ce a spus atacantul naţionalei U21 după succesul cu Elveţia din Giuleşti

Agerpres

Marcel Puşcaş trage concluziile despre Dorinel Munteanu şi Daniel Pancu: Pudibonzi sunt, au fost şi vor exista

Agerpres

Oţelul, Corvinul, FCSB, Dinamo, Farul, U Cluj şi alte echipe rămân fără galerie? Suporterii anunţă că nu mai vin la meciuri

Colaj DCSport/Sursa foto: Agerpres

Înaintea duelului cu Otelul Galați, Sabău numește unul dintre cei mai buni mijlocași din Superliga

pixel