Superliga Romaniei Ovidiu Burcă a explicat de ce a plecat de la Dinamo. "Dacă aşa arată groparii lui Dinamo, ca mine, îi doresc clubului cât mai mulţi gropari"
Data actualizării:
Data publicării:
Ovidiu Burcă a plecat de la Dinamo, şi a făcut mai multe declaraţii într-o conferinţă de presă. 

De ce a plecat Burcă de la Dinamo? 

"Dinamo trece printr-un moment în care lucrurile se pot face mult mai organizat. Nu a fost niciodată altă opțiune decât să fiu antrenorul lui Dinamo. Nu a fost o demisie, a fost un acord de ambele părți. De ce am făcut-o?

Eu, când am început, am cerut 6 săptămâni, iar acum am cerut 6 luni. Pierdusem credibilitate după ce lucrurile nu au ieșit așa cum ne-am dorit", a declarat Ovidiu Burcă. 

Mesaj pentru suporterii lui Dinamo

"Sunt flatat de valul de simpatie şi de mesaje, telefoane, pe care le-am primit. Din lumea fotbalului, de la prieteni apropiaţi, de la suporteri. Nu m-am aşteptat niciodată, mai ales în momentele în care am fost în ultimul timp, ca atât de multă lume să îmi aprecieze munca. Asta îmi dă încredere, forţă în viitor, încredere că pot ajunge unde vreau eu în meseria asta de antrenor. 

Suporterii nu m-au dezamăgit niciodată şi nici nu o pot face. Gândiţi-vă că au fost luni de zile în care din cheta lor ni se plăteau salarii, din banii pe care îi strângeau mâncam la Săftica. Pentru mine a fost ceva extraordinar, şi o spun fără să încerc să afişez o gratitudine gratuită pentru ei. Pentru mine, au însemnat foarte mult. Indiferent ce s-a întâmplat pe la ultimele meciuri. E normal, nu sunt obişnuiţi cu astfel de rezultate, doar că, din păcate, clubul ăsta trăieşte altfel de momente decât a fost obişnuit", a declarat Ovidiu Burcă la conferinţa de presă organizată pentru a-şi anunţa plecarea de la Dinamo. 

"Dacă aşa arată groparii lui Dinamo, ca mine, îi doresc acestui club să aibă cât mai mulţi gropari"

În vară, după promovarea în Superligă, despre Ovidiu Burcă se vorbea la superlativ şi era numit "salvatorul lui Dinamo". În ultimele zile, după rezultate proaste din campionat, Ovidiu Burcă a fost numit chiar groparul lui Dinamo. 

"Dacă aşa arată groparii lui Dinamo, ca mine, îi doresc acestui club cât mai mulţi gropari. Cred că sunt groparul bazei, structurii, viitorului lui Dinamo. Pentru că eu am venit într-un moment în care era ars tot, nu mai exista absolut nimic din ce eram noi obişnuiţi la Dinamo. Îmi pare rău că după meciul trecut am fost puţin agresiv, dar ştiţi foarte bine că atunci când am venit aici nu mai rămăsese absolut nimic. O spun cu cea mai mare responsabilitate. Sunt mândru că, în puţinul timp avut la dispoziţie, am reuşit să reintroduc în interiorul vestiarului o mentalitate de învingători, de a nu renunţa niciodată, de luptători. Lucruri, principii şi valori cu care noi am fost obişnuiţi", a mai declarat Ovidiu Burcă. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel