UEFA Europa League PAOK s-a calificat în Europa League, dar Răzvan Lucescu e sincer: Nu eram pregătiţi pentru Liga Campionilor
Data publicării:
PAOK Salonic merge în faza principală a Europa League, după o victorie în dublă manşă cu Shamrock Rovers, scor general 6-0. Răzvan Lucescu recunoaşte, însă, că echipa sa nu era pregătită de Liga Campionilor. În turul III preliminar din Champions League, PAOK a fost eliminată de Malmo. 

”Am avut probleme cu jucătorii care au venit târziu la pregătire, care au revenit de la Euro și care au venit după accidentări. Pare că am ratat ocazii mari în meciul retur cu Malmo, dar nu e așa. Timp de 95 de minute am fost calificați, a fost o chestiune doar de management. Nu eram pregătiți să mergem la acel nivel (n.r. Liga Campionilor) și am mers în Europa League.

(n.r. cum va fi în Europa League) Nu știu, nimeni nu știe, este un sistem nou pentru toate echipele, vom afla. Sunt mai multe meciuri în Europa League (n.r. în comparație cu UECL). Asta văd eu. Mă bucur că avem mai multe meciuri, este important pentru jucători.

În Europa trebuie să-ți construiești succesul, este un proces lung. De două ori am mers în sferturile de finală ale unei competiții europene (n.r. Conference League). Toate acestea ne oferă experiența de a gestiona lucrurile”, a spus Lucescu, potrivit Metrosport.gr. 

Dacă nu s-au întâlnit în playoff-ul Ligii Campionilor, FCSB şi PAOK Salonic se pot duela în Europa League. PAOK face parte din urna a doua la tragerea la sorţi, iar FCSB din urna 4, ceea ce înseamnă că pot fi cuplate pentru a juca împreună. 

PAOK Salonic, echipă antrenată de românul Răzvan Lucescu, s-a calificat în faza principală a competiţiei de fotbal Europa League, după ce a învins formaţia irlandeză Shamrock Rovers cu scorul de 2-0, joi seara, în deplasare, în manşa secundă din play-off.

PAOK se impusese în tur cu 4-0.

Ludogoreţ a câştigat şi în deplasare cy campioana Moldovei, Petrocub Hînceşti, scor 2-1, după 4-0 în Bulgaria.

Ajax a învins-o pe Jagiellonia Bialystok, campioana Poloniei, cu scorul de 3-0, după 4-1 în primul joc.

Anderlecht a câştigat cu 1-0 ambele manşe cu Dinamo Minsk.

Maccabi Tel Aviv FC, eliminată din Liga Campionilor de FCSB, a surclasat echipa sârbă FK TSC Backa Topola cu 5-1, în deplasare, după o victorie clară şi în tur, cu 3-0.

Internaţionalul român de tineret Marius Corbu a intrat din minutul 113 la APOEL Nicosia, eliminată de echipa letonă FC RFS, cu 4-2 la loviturile de departajare, după 1-1 la finalul prelungirilor. În prima manşă, balticii au câştigat cu 2-1.

FC Lugano, eliminată din Liga Campionilor de Fenerbahce, a fost eliminată şi din Europa League de o echipă turcă, Beşiktaş Istanbul, care a întrecut-o cu 5-1, după 3-3 în Ţara Cantoanelor, scrie Agerpres.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: UEFA Europa League

logo icon Articole similare

DC Media Group Audience

logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Mircea Rednic, mulțumit de remiza UTA Arad - FC Hermannstadt

Echipa condusă de Mircea Rednic a terminat la egalitate...

Superliga Romaniei UTA Arad remizează pe teren propriu cu FC Hermannstadt

Partida dintre arădenii conduși de Mircea Rednic și...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Facebook FC Corvinul 1921 Hunedoara

Stadionul „Michael Klein” își schimbă denumirea! Ce nume va purta terenul echipei Corvinul Hunedoara

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a spus de ce Oţelul nu a mai făcut niciun transfer. Mesaj pentru jucători înainte de meciul cu Gloria Buzău

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

pixel