Fotbal international "Parma, la picioarele lui Dennis Man". După meciul cu Sampdoria, jurnaliştii italieni îl laudă pe fotbalistul român
Data publicării:
Parma a învins Sampdoria cu 3-0 în deplasare, iar Dennis Man a făcut un meci mare. Românul a înscris şi a oferit şi un assist pentru Valentin Mihăilă, motiv pentru jurnaliştii italieni să îi dedice un laudatio. 

"Parma este la picioarele lui Dennis Man. Fotbalistul de aripă din România este forţa care împinge echipa lui Fabio Pecchia, prima în clasamentul Serie B, cu şase puncte avans. În ultimul meci, jucătorul de 25 de ani a înscris un gol din penalty şi a dat şi o pasă de gol, punând apărarea Sampdoriei în criză. Pentru Man, sezonul acesta este unul al consacrării, după mai mulţi ani în care nu a fost constant. 

Deja sunt trei meciuri în care Man a marcat cel puţin un gol şi a dat o pasă de gol. Sunt cifre extraordinare pentru jucătorul Parmei, care are cifre comparabile cu Cole Palmer, de la Chelsea, şi Xavi Simons de la Leipzig. Parma se bucură de prezenţa lui Dennis Man, care împinge echipa de la spate, şi speră să se bucure de promovare la finalul sezonului", au scris cei de la Parma Live

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, declaraţii după meciul câştigat cu Sampdoria 

"Suntem fericiți, am făcut un meci grozav. Știam că este un meci greu, dar suntem fericiți. Vreau să dau mai mult în fiecare meci și să ajut echipa, sunt mulțumit de asta. Este calea cea bună, lucrăm împreună în fiecare zi: antrenorul are încredere în noi. Suntem fericiți și vrem să continuăm așa.

Pecchia m-a ajutat foarte mult, are încredere în mine și vorbește cu mine în fiecare zi. Acest lucru îmi dă încredere și îmi dă ideea că pot face mai mult. Mihăilă? Mă bucur pentru el, avea nevoie de gol. Acum să continuăm așa, lucrăm în fiecare zi pentru asta”, a spus Dennis Man, conform sursei citate.

"Mă cunosc de mult timp cu Man, am jucat la U21 și acum jucăm la naționala de seniori a României. Apoi am venit aici împreună, suntem aproape ca niște frați. Dar tot ce se întâmplă pe teren se datorează echipei, pentru că suntem un grup puternic. Cu toții vorbim aceeași limbă pe teren, nimeni nu este diferit. Suntem tineri și vrem să demonstrăm că facem multe lucruri bune.

Ne dorim să atingem obiectivul, nu are nicio legătură cu cine marchează și cine pasează. Singurul lucru care contează este câștigarea meciurilor.

Încercăm să ne distrăm pe teren, suntem tineri și vrem să demonstrăm că putem juca la un nivel înalt. Deci toți cei care sunt în echipă dau totul pe teren, vrem să ajungem în Serie A și să jucăm la un nivel înalt", a spus și Valentin Mihăilă.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Fotbal international

logo icon Articole similare

Fotbal international AS Roma l-a dat afară pe Daniele de Rossi

AS Roma a rămas fără antrenor, după ce conducerea a...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

pixel