Tenis Paula Badosa, dezvăluiri despre relația sa cu Stefanos Tsitsipas. Ce informație a aflat din presă, și nu de la partenerul său
Data actualizării:
Data publicării:
Tenismenii Paula Badosa și Stefanos Tsitsipas formează un cuplu din primăvara anului 2023, aceștia împărtășind deseori cu fanii fotografii împreună.

Badosa și Tsitsipas, pregătiți pentru US Open

Turneul de la US Open, ultima competiție majoră din sezon, începe luni, 26 august, atât Paula Badosa, cât și Stefanos Tsitsipas fiind angrenați în concurs.

Jucătoarea de tenis a trecut prin momente dificile în ultimii doi ani, după ce a suferit o accidentare la spate care a lăsat-o departe de terenul de tenis. Paula Badosa a declarat că incertitudinea privind revenirea în tenis a avut repercusiuni asupra relației sale cu tenismenul grec Stefanos Tsitsipas. Cei doi s-au despărțit pentru câteva săptămâni, dar au decis să se împace în scurt timp. În acel moment al vieții sale, spaniola spunea: „Uneori este mai bine să ne separăm drumurile”, adăugând că Tsitsipas a fost „omul potrivit în momentul nepotrivit”.

În timpul turneului de la Roland Garros, Badosa a trecut prin a doua și implicit ultima rundă de injecții cu cortizon, reunindu-se cu grecul, după scurta perioadă în care aceștia nu au mai format un cuplu.

„Uneori ai nevoie de o pauză pentru a realiza lucrurile și a le gestiona mai bine”, a spus ea. „Asta am făcut: am avut o discuție foarte lungă despre cum urma să ne descurcăm în legătură cu lucrurile care urmează. De atunci, a fost grozav pentru amândoi. Suntem foarte mulțumiți de modul în care ne gestionăm relația pe teren și în afara terenului.”, a mai dezvăluit ea.

„Tsitsidosa”, denumirea cuplului format de cei doi, participă la numeroase evenimente publice. La New York, în cadrul turneului de la US Open, cei doi au făcut echipă într-un eveniment nou, Mixed Madness, pe care l-au și câștigat. Premiul cucerit de cei doi a fost de 250.000 de dolari, iar o bună parte din veniturile generate în urma acestui eveniment a fost destinată susținerii fundației USTA, care oferă resurse educaționale și de tenis pentru comunitățile defavorizate.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by US Open (@usopen)

Badosa: „Este o chestiune de familie, așa că nu vreau să mă implic în asta”

În acest moment al carierei, Badosa se află într-o creștere de formă, câștigând primul ei titlu din ultimii doi ani, la Mubadala Citi DC Open, și înregistrând un record de 10-2 (victorii - înfrângeri) pe suprafața hard de la Flushing Meadows. Între timp, Tsitsipas se află într-o perioadă marcată de schimbări, după ce a încheiat colaborarea cu tatăl său, Apostolos. Despre această informație, Badosa a declarat că nu a fost anunțată în prealabil de către Stefanos.

„Am aflat la fel ca voi (n.r. - râde). Mai târziu, l-am sunat și i-am spus: 'Poți, te rog, să mă anunți și pe mine data viitoare, înainte să știe presa?'”, a spus iberica.

„Uite, sunt o femeie foarte independentă și iau propriile mele decizii. Desigur, vorbim despre orice, dar în această situație, el a vrut să o facă singur pentru că este un lucru foarte personal. Este o chestiune de familie, așa că nu vreau să mă implic în asta. Am părerea mea, dar vreau ca el să ia propriile decizii și să crească singur. Vreau doar să zboare, dar dacă cade, știe că voi fi acolo pentru el.”, a mai declarat Badosa, pentru tennis.com.

Paula Badosa (29 WTA) o întâlnește luni, în primul tur, pe elvețianca Victoria Golubic (73 WTA), în timp ce Stefanos Tsitsipas (11 ATP) va evolua împotriva australianului Thanasi Kokkinakis (86 ATP), în cursul zilei de marți.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Tenis

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel