Superliga Romaniei Pe cine a mai contactat Adrian Mititelu, înainte de a-l alege antrenor pe Eugen Trică. Napoli părăsește rapid banca FC U Craiova
Data publicării:
Eugen Trică este opțiunea aleasă de Adrian Mititelu, pentru rolul de antenor al echipei FC U Craiova. Nicolo Napoli se desparte de clubul oltean, după șirul lung de eșecuri al formației. 

După refuzul lui Șumudică, Mititelu l-a găsit pe Eugen Trică

FC U Craiova a înregistrat nouă meciuri consecutive în care nu a mai cunoscut victoria, ultimele eșecuri fiind meciul din campionat, pierdut cu 1-2 în fața celor de la Oțelul Galați, și sfertul de finală din Cupa României, desfășurat miercuri seară, în urma căruia craiovenii au ratat accederea în semifinalele competiției, odată cu rezultatul de 4-2 în favoarea FC Voluntari, scor înregistrat după loviturile de departajare.

Astfel, patronul clubului a decis să încheie colaborarea cu antrenorul italian, căutând o soluție pentru situația delicată în care se află echipa din Bănie. Formația ocupă locul 8 în play-out, fiind în acest moment la egalitate cu Dinamo București. Aceste două echipe sunt ocupantele primului loc, poziție ce înseamnă retrogradare directă în cea de-a doua ligă.

După ce alternativele lui Mititelu l-au inclus și pe Marius Șumudică, el refuzând propunerea, conform gsp.ro, Eugen Trică este persoana care va urma să antreneze echipa FC U Craiova. Ultima formație la care a activat acesta a fost o reprezentantă a ligii secunde, CSM Alexandria.

Trică vine să salveze FC U Craiova de la retrogradare. Unde a mai antrenat acesta

Antrenorul a debutat pe banca lui Juventus București, având, pe tot parcursul carierei sale de tehnician, experiențe la CSM Alexandria, Gloria Băneasa, Concordia Chiajna, Viitorul Pandurii, Turris, Metaloglobus și Sportul Snagov.

Haos total la Craiova

După eșecul de miercuri seară, Adrian Mititelu Jr. nu s-a abținut de la declarații dure asupra celor care se fac vinovați de ultimele prestații ale echipei oltene. Acesta a afirmat că jocul FC U Craiova, din Cupa României, a fost unul „execrabil”:

„Este o eliminare dreaptă. Fotbalul te pedepsește când nu ești corect cu el. A fost un joc execrabil din partea noastră. Nu trebuie să ne păcălim de acele două faze în care am ajuns în fața porții - printr-un noroc. Este rezultatul unui management foarte slab. Absolut toată lumea, de la acționari până la cei de pe banca de rezerve, trebuie să plece de la această echipă. Este singura șansă ca FC U Craiova să scape de la retrogradare!”, a declarat Adrian Mititelu Jr.

„Este o lipsă totală de profesionalism... De asta suntem pe locul 14, la un pas să fim pe locul 15! Adevărul este că suntem neprofesioniști și că ne facem că ne pricepem la fotbal. Este cea mai neagră perioadă din istoria clubului. Vreau să spun că, din iulie 2022, aportul meu la această echipă a fost nul! Nu m-am mai implicat de când tatăl meu s-a eliberat din închisoare. Să înțeleagă și suporterii și să nu mă mai înjure!”, a mai spus fiul lui Adrian Mititelu.

De asemenea, el nu l-a menajat pe tatăl său, considerându-l vinovat, de asemenea, de ceea ce a arătat FC U în ultimele partide disputate. „Toți sunt vinovați, cu finanțatorul în frunte. Trag un semnal de alarmă ca această echipă să nu retrogradeze, deoarece este și munca mea din Liga 2. Ca să ne salvăm, trebuie să plece toți!”, a declarat Adrian Mititelu Jr., conform Fanatik.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel