Fotbal Pe Gigi Becali „l-a luat trenul”. Mișcările de dans n-au fost puține la nunta lui Ianis Hagi
Data actualizării:
Data publicării:
Patronul celor de la FCSB a întreținut atmosfera la nunta lui Ianis Hagi cu Elena Tănase, petrecere organizată la Domeniul Știrbei Vodă din Capitală.

Gigi Becali, prezență de gală pe ringul de dans

Duminică, 14 iulie, fiul lui Gheorghe Hagi, Ianis, s-a căsătorit religios cu Elena Tănase, ziua încheindu-se cu o petrecere fastuoasă, la Domeniul Știrbei Vodă din Capitală, unde au fost invitați aproximativ 700 de oameni.

Gigi Becali s-a distrat pe cinste la petrecere, fiind prezent mult timp pe ringul de dans. Acesta a declarat că discutase în prealabil cu soția sa și că se va abține în a face spectacol la nunta lui Ianis, lucru dovedit a fi imposibil, în cele din urmă. Patronul celor de la FCSB a spus că „l-a luat trenul”: „Am făcut ce am putut să fac, ce mi-a plăcut să fac...

I-am spus nevestei că o să mă abțin și nu o să mai dansez, iar ea mi-a zis: 'Gigi, tu zici că nu, dar pe tine te ia trenul'. M-a luat trenul! Au trecut anii, ce să facem?!

Am dansat atât de mult, acum parcă sunt obosit”, a spus Gigi Becali, după ce a petrecut la nunta lui Ianis Hagi cu Elena Tănase.

Și „Briliantul” a fost prezent la nunta lui Ianis Hagi, dezvăluind că cel mai tare invitat a fost Gigi Becali, dar și Gică Hagi, care se pricepe la dansurile machedonești.

„A fost foarte frumos. Lume multă, lume frumoasă, atmosferă plăcută. I-am văzut pe Ianis și pe Elena și, mai ales, pe părinții lor foarte fericiți, ceea ce a fost frumos. Lumea a fost relaxată.  S-a dansat, s-a cântat. Ați văzut și dumneavoastră imagini.

N-a văzut Hagi meciul. Erau foarte multe telefoane cu meciul pe masă. Lumea s-a mai uitat, dar Gică n-a avut timp. A trebuit să întrețină invitații. Erau și foarte mulți. Hagi le are cu dansul pe machedonește. Cel mai tare a fost Gigi Becali.

Nu l-ați văzut? A dansat, s-a simțit bine. Eu am venit la ora 02:00 acasă. Mai era încă lume acolo. Ianis și Elena au fost foarte fericiți, probabil și copleșiți de toată lumea și de toată atenția pe care au trebuit să o distribuie”, a declarat Mutu, potrivit Fanatik.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Fotbal

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel