Fotbal Perioadă de foc pentru Corvinul Hunedoara. Primul duel, cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Când revine Bradu pe teren
Data publicării:
Corvinul Hunedoara are parte de o perioadă de foc după pauza pentru meciurile naţionalei, cu partide din trei în trei zile. Primul duel este cel cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu. 

"I-am mai întâlnit pe cei de la Viitorul Pandurii şi în Cupă, am înscris relativ repede, am făcut un joc bun, dar în campionat sută la sută lucrurile se vor schimba. Şi ei au nevoie de puncte, la fel ca şi noi. Va fi un meci dificil pe care vreau să îl tranşăm. 

Pauza asta ne-a prins bine, pentru că am început meciurile oficiale mai devreme. Lotul nostru nu ne-a permis să mai luăm un meci amical în weekendul acesta, trecut, deşi era benefic pentru jucătorii care au jucat mai puţin. Băieţii s-au pregătit foarte bine, trebuie să dovedim asta şi în meciurile oficiale. 

Bradu, care a ieşit accidentat la meciul cu Ceahlăul, va lipsi 2-3 săptămâni, dar în rest nu avem probleme. Noi avem de recuperat 3 meciuri şi luna asta avem două etape intermediare. Nu va fi simplu. Mai sunt şi jucătorii noi aduşi, sperăm să îi avem pentru meciuri, pentru că avem nevoie de jucători. În rest, perioada aceasta efectiv ne-a prins bine. Ne ajută şi vremea, sper să fim bine", a declarat Florin Maxim. 

Federația Română de Fotbal a stabilit datele pentru cele trei partide restante ale echipei Corvinul Hunedoara, din primele etape ale sezonului 2024-2025 din Liga 2. Programul echipei hunedorene a fost serios afectat de participarea în competițiile europene, după ce Corvinul a câștigat Cupa României în sezonul precedent și a avut parte de un calendar extrem de încărcat, inclusiv în Europa League.

Cu toate că FRF și-a exprimat aprecierea pentru performanțele echipei, inclusiv eliminarea echipei maghiare Paksi din Europa League, solicitarea clubului de schimbare a statutului său juridic din cel de drept public în cel de drept privat pentru a putea promova în Superliga a fost respinsă din cauza opoziției altor patru echipe din liga secundă: FC Voluntari, FC U Craiova, FC Argeș și FK Csikszereda. Cele patru cluburi de fotbal au făcut contestație la decizia inițială a FRF de a acorda șansa hunedorenilor să promoveze în liga superioară de fotbal.

Jocurile restante vor avea loc după cum urmează: partida cu CSC Șelimbăr din prima etapă se va juca pe 18 septembrie, meciul cu Unirea Ungheni din etapa secundă este programat pentru pe 25 septembrie, iar confruntarea cu CS Afumați din etapa cu numărul 3 a fost programată pe 6 noiembrie.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Fotbal

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel