Superliga Romaniei Petrolul Ploiești și Oțelul Galați remizează în a șaptea etapă a Superligii. Gălățenii, fără înfrângere în noul sezon
Data actualizării:
Data publicării:
Niciuna dintre echipe nu a reușit să înscrie, partida de pe „Ilie Oană” încheindu-se cu un rezultat de egalitate, scor 0-0.

Găzarii și oțelarii, remiză albă pe „Ilie Oană”

Petrolul Ploiești a primit vizita celor de la Oțelul Galați, în a șaptea etapă a Superligii. „Lupii galbeni” nu au reușit să obțină cele trei puncte pe teren propriu.

Cele două echipe s-au anulat reciproc pe tot parcursul meciului, într-o partidă cu puține ocazii de gol.

Elevii lui Dorinel Munteanu rămân neînvinși, alături de Universitatea Craiova și Universitatea Cluj. De reținut este faptul că Oțelul mai are de disputat un meci amânat, cu cei de la CFR Cluj, ardelenii fiind angrenați în competiția Conference League.

Arbitru: Rareș George Vidican (Satu Mare); arbitri asistenți: Alexandru Cerei (Cluj-Napoca), Adrian Vornicu (Iași); al patrulea oficial: Cătălin Buși (Râmnicu Vâlcea)

Arbitru video: Sebastian Colțescu (București); arbitru asistent video: Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe)

Observatori: Augustus Constantin (Râmnicu Vâlcea) - CCA, Mircea Călin (București) - LPF.

Echipe de start

Petrolul Ploiești: Zima - Veiga, Papp, Huja, Dumitriu - Keita, Jyry - Radu, Hanca, Grozav - Tudorie

Rezerve: Eșanu, Bălbărău, Stănică, Mateiu, Bratu, Bucur, Țolea, Fabricio, Botogan, Rădulescu, Akosah, Ilie

Antrenor: Sanjin Alagic


Oțelul Galați: Popescu - Maftei, Cisse, Stevanovic, Tomasevic - Lameira, Zivulic, Cisotti - Maciel, Juric, Duric

Rezerve: Kovalov, Pop. Neagu, Teles, Zhelev, Tănasă, Adăscăliței, Rus, Chira, Andronache, Bogaciuc, M. Cojocaru

Antrenor: Dorinel Munteanu

Petrolul Ploiești se clasează pe locul 4 după cele șapte etape disputate, cu 10 puncte, în timp ce Oțelul Galați este pe locul 3, cu 12 puncte, doar trei goluri primite și o înfrângere, după șase etape jucate.

 

Dorinel Munteanu, nemulțumit de elevii săi, înainte de duelul cu petroliștii

„Nu am fost mulțumit de această întrerupere, pentru că după încă două jocuri ne mai vine o întrerupere, de alte două săptămâni. Dar nu avem ce să facem, am discutat despre acest subiect. Am încercat să gestionez cât de bine am putut situația. Băieții s-au pregătit foarte bine. Sper ca toată concentrarea noastră și tot ce am făcut să se regăsească în jocul de la Ploiești, unde va fi foarte greu, un joc cu o echipă bună, experimentată. 

știm că s-a schimbat antrenorul, consiliul director, își pun speranțe mari în acest sezon, dar și noi mergem cu foarte mare încredere. Mergem să obținem maximum de la această partidă. Trebuie să fim foarte hotărâți în tot ce facem acolo. 

Ce a fost până acum nu cred că are nicio relevanță, poate doar din punct de vedere psihic. Trebuie să fim foarte conștienți că greul de abia acum începe. Îmi doresc să avem o constanță în jocul echipei și în rezultate”, a declarat Dorinel Munteanu, înainte de remiza albă cu „lupii galbeni”.

„Da, e o echipă care s-a schimbat. Speranțele sunt mari la Petrolul. Dar mai puțin ne interesează ce e acolo, eu voi transmite jucătorilor noștri ce trebuie să facă la meci. Ei trebuie să fie concentrați 100% la acest joc, mental și fizic, după aceea vedem cu ce ne poate surprinde adversarul”, mai spunea Munteanu despre echipa Petrolului.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel