Superliga Romaniei Petrolul smulge un egal în finalul meciului cu FCSB. Roş-albaştrii, în 10 oameni din minutul 30
Data actualizării:
Data publicării:
FCSB a remizat, scor 1-1, cu Petrolul Ploieşti, în etapa a X-a din Superligă. Echipa lui Elias Charalambous are o singură victorie în ultimele 5 etape şi a rămas pe locul 10. 

FCSB a terminat la egalitate cu Petrolul Ploieşti, 1-1 (1-0), sâmbătă seara, pe Stadionul Steaua, într-un meci din etapa a 10-a a Superligii de fotbal.

FCSB a deschis scorul rapid, prin Alexandru Băluţă (3), dar a rămas în zece oameni după eliminarea lui Mihai Popescu (29), pentru lovirea cu cotul a lui Alexandru Tudorie, la un duel aerian.

Petrolul a egalat in extremis, prin Alexandru Tudorie (90+4), după o ieşire greşită a portarului Ştefan Târnovanu.

FCSB este la al doilea egal consecutiv în campionat.

Petrolul e neînvinsă de opt etape, în care a înregistrat trei victorii şi cinci egaluri, scrie Agerpres.

Jandarmii au dat cu gaze lacrimogene în Ghencea 

Jandarmii au folosit sâmbătă seara pulverizatoare cu substanţă iritant-lacrimogenă, după ce mai mulţi suporteri ai echipei Petrolul Ploieşti au încercat să forţeze intrarea la meciul cu FCSB de pe stadionul "Steaua".

Potrivit precizărilor Jandarmeriei Capitalei, la debutul partidei de fotbal, un grup de aproximativ 30 de suporteri ai echipei oaspete, care nu au venit din timp la stadion, pentru a se evita aglomeraţia pe timpul accesului, au forţat dispozitivul de jandarmi, sub pretextul că nu vor vedea începutul meciului.

Totodată, în sprijinul lor, au încercat să vină suporterii oaspeţi deja intraţi în stadion, solicitând să părăsească incinta pentru a pune o presiune suplimentară pe dispozitivul de jandarmi.

Pentru a evita degenerarea situaţiei şi alimentarea unei stări conflictuale, jandarmii au folosit pulverizatoarele cu substanţă iritant-lacrimogenă din dotare.

Menţionăm faptul că, la fiecare meci de fotbal, organizatorul, alături de Jandarmeria Capitalei, recomandă tuturor participanţilor la evenimentul sportiv să vină din timp la stadion, pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de acces în arena sportivă. Subliniem faptul că acest tip de comportament este o tactică folosită frecvent de anumite galerii, pentru a pune presiune pe forţele de ordine, în încercarea de a evita controlul corporal riguros pe care îl face societatea specializată de protecţie şi pază. Reiterăm faptul că această măsură are scopul de a preveni introducerea în arena sportivă a materialelor pirotehnice sau altor obiecte interzise de lege, care pot deveni un pericol pentru toţi spectatorii, arată Jandarmeria.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel