Echipa nationala Philippe Clement nu se răzgândeşte, dar dă o declaraţie ciudată. "Situaţia lui Hagi rămâne neschimbată. Nu e doar decizia mea"
Data publicării:
Ianis Hagi a obţinut un penalty pentru România în meciul cu Lituania din Liga Naţiunilor, câştigat de tricolori cu 3-1, dar situaţia sa de la Glasgow Rangers nu se schimbă cu nimic. Hagi jr rămâne, astfel, la echipa secundă a clubului. 

"Mă simt bine când joc fotbal, sunt fericit, este pasiunea mea și e tot ceea ce știu să fac, ce-mi doresc să fac. Mă bucur că am jucat bine și că am putut face diferența. Cred că trebuie să-i felicităm pe lituanieni, nu ne așteptam să joace atât de mult, să riște atât de mult, să încerce să aibă posesie. Au fost un adversar pe cinste. De asta suntem fericiți, că am câștigat pentru că fanii meritau asta.

După un rezultat în deplasare, cu 3-0, vrei să vii acasă și să câștigi. A fost un meci dur, pe un teren greu, dar într-un final am scos-o la capăt. Sunt două victorii, se vede că Mister ne dă încredere, mai mult la posesie, la dominarea jocului, la a marca multe goluri, ne vorbește în permanență despre asta.

Cu experiența dânsului și cu calitățile pe care le avem noi deocamdată este un mix bun. Pentru că nu este ușor să vii după un Campionat European bun, cu un antrenor nou. E dificil, dar important este că am scos-o la capăt și avem șase puncte. Noi încercăm să prindem cât mai repede într-un timp foarte scurt”, a declarat Hagi, după meci.

„Eu sunt jucătorul lui Rangers, iubesc clubul”

În ceea ce privește poziția la echipa de club, unde nu prinde echipa, Ianis Hagi a precizat că este jucătorul grupării scoțiene Rangers și că își dorește să evolueze în continuare în străinătate, în ciuda ofertelor venite din Superliga României.

"Eu sunt jucătorul lui Rangers, iubesc clubul. Am mai spus-o, s-a vorbit foarte mult pe seama mea, eu am spus în două mesaje foarte clare. Eu vreau doar să joc fotbal și nu cred că am dezamăgit niciun antrenor care a avut încredere în mine.

Așa cum a fost și în situația lui nea' Mircea Lucescu, care a avut încredere în mine. Le mulțumesc celor din țară, cluburilor din țară care au vorbit foarte frumos despre mine, dar lupta mea este afară”, a mai spus Hagi.

Phillippe Clement dă o declaraţie ciudată: Nu e doar decizia mea 

”Am spus-o deja cu precedentele ocazii. Situația nu s-a schimbat. Nu e doar decizia mea în acest sens. Vom vedea ce se va întâmpla în viitor.

Văd posibilă o schimbare pe viitor? Nu. Tocmai am spus că situația nu s-a schimbat, așa că n-avem de ce să mai vorbim despre asta”, a declarat Philippe Clement, citat de Football Scotland.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Echipa nationala

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

pixel