Superliga Romaniei Poli Iaşi - Dinamo, meciul care a închis etapa a V-a. Remiză spectaculoasă în Copou
Data actualizării:
Data publicării:
Poli Iaşi primeşte vizita celor de la Dinamo în etapa a V-a. Meciul e livetext pe DCSport.ro. 

Poli Iaşi şi Dinamo remizează, scor 2-2, în ultimul meci al etapei a V-a. Poli Iaşi a acumulat 4 puncte în clasament, în timp ce Dinamo a ajuns la cota 8 în 5 etape. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Min 75: BARĂ pentru Dinamo, la şutul lui Borduşanu! 

Min 65: Golubovic parează un nou şut periculos. 

Min 58: Tailson trage mult peste poartă, din marginea careului. 

Min 57: GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL DINAMO. Todoroski îşi bagă mingea în propria poartă, după centrarea lui Sivis. 

Min 51: Ahmed Bani trage de la 22 de metri, dar mingea se duce pe lângă poartă. 

A început repriza secundă! 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PAUZĂ

Min 45+4: GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL POLI IAŞI. Samayoa înscrie pentru Poli Iaşi dintr-un corner. Este 2-1 pentru ieşeni. 

Min 34: Ocazie uriaşă pentru Poli Iaşi. Camberi trage peste poartă din careu, dar spune că a fost împins. Poli Iaşi cere penalty. Arbitrul a considerat că nu a fost nimic! 

Min 22: Dennis Politic a fost foarte aproape de gol, dar Jesus Fernandez s-a opus. 

Min 16: Este asediu la poarta lui Dinamo. Golubovic reuşeşte să prindă încă o minge, dar ieşenii trag la poartă din toate poziţiile. 

Min 13: GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL POLI IAŞI. După cornerul rezultat, mingea a ajuns la Bordeianu care a prins un trasor de la peste 25 de metri, direct în vinclu. Pe reluare se vede că mingea a fost şi deviată de Gnahore! 

Min 13: Alin Roman prinde un nou şut bun, dar Golubovic e din nou la post. 

Min 11: Raul Opruţ trimite periculos în careu, dar mingea e respinsă în corner. 

Min 7: Alin Roman şutează din nou, dar pe lângă poartă. Poli Iaşi presează! 

Min 4: Ocazie pentru Poli Iaşi, imediat după golul primit. Două mingi scoase de Golubovic. A fost aproape să ia gol din corner, apoi Alin Roman a trimis din careu, dar Golubovic s-a opus din nou! 

Min 3: GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL DINAMO. Astrit Selmani deschide scorul pentru Dinamo. 

Min 1: Penalty pentru Dinamo, obţinut de Selmani în secunda 24. 

A început meciul! 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Poli Iaşi primeşte vizita lui Dinamo în Copou luni, 12 august, de la ora 22:00. Elevii lui Zeljko Kopic au un start bun de campionat, cu două victorii, un egal şi o înfrângere. Poli Iaşi, de cealaltă parte, este ultima în clasament. Trupa lui Tony da Silva a înregistrat o singură victorie şi trei eşecuri în primele 4 etape. 

Cele două echipe au mai fost adversare de 24 de ori în campionat. De 10 ori au câştigat cei de la Dinamo, în timp ce ieşenii au câştigat 7 dispute. Alte şapte meciuri s-au încheiat la egalitate. În deplasare, însă, Dinamo a reuşit să câştige de doar două ori în faţa lui Poli Iaşi. Trei partide s-au încheiat la egalitate, în timp ce ieşenii şi-au obţinut toate victoriile în faţa "câinilor" pe teren propriu. 

Prima confruntare a avut loc pe „Arena Naţională", pe 29 iulie 2012, şi s-a încheiat cu 5-2 pentru gazdele de atunci. Eroul partidei a fost George Ţucudean, cel care a marcat de patru ori şi a oferit pasa decisivă la cea de a cincea reuşită a dinamoviştilor (Laurenţiu Rus). Pentru vizitatori au punctat Daniel Onofraş şi Iulian Vladu. Acesta a fost şi meciul cu cele mai multe goluri.

Cea mai recentă dispută directă din SuperLiga României a avut loc pe 14 aprilie 2024. Dinamo s-a impus cu 1-0, prin golul marcat de Ahmed Bani. 

23 de jucători a utilizat Poli în primele patru etape, dintre care 12 sunt străini. Dinamo s-a bazat pe 20 de fotbalişti, 10 dintre ei începând fiecare meci ca titulari.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel