Fotbal Poli Iași - FC Botoșani: Romario Benzar, scos de pe teren în lacrimi după doar 6 minute
Data publicării:
Partida dintre Poli Iași și FC Botoșani, disputată pe stadionul din Copou, a fost marcată de un moment dramatic și rar întâlnit pe terenul de fotbal. Romario Benzar, fundașul dreapta al echipei FC Botoșani, a fost nevoit să părăsească terenul în lacrimi la doar 6 minute după ce a fost introdus în joc.

Meciul a început în forță, unicul gol al partidei fiind marcat de Mihai Bordeianu în minutul 6, cu o pasă decisivă de la Todor Todoroski. După pauză, la scorul de 1-0 pentru gazde, antrenorul FC Botoșani, Bogdan Andone, a decis să facă o schimbare tactică, înlocuindu-l pe mijlocașul David Gabriel cu Romario Benzar.

Romario Benzar, în vârstă de 32 de ani, a intrat pe teren în minutul 46, însă doar 6 minute mai târziu, în minutul 52, după un sprint spre propriul careu, a suferit o problemă medicală serioasă. Benzar a cerut imediat să fie schimbat, fiind vizibil afectat și în lacrimi în timp ce părăsea terenul, însoțit de staff-ul medical.

Schimbare de urgență

Situația l-a obligat pe antrenorul Bogdan Andone să efectueze o schimbare rapidă, introducându-l pe atacantul Zoran Mitrov în locul lui Benzar. Incidentul a lăsat o impresie puternică asupra colegilor și fanilor prezenți pe stadion, adăugând o notă de dramatism meciului.

Momentul emoționant în care Benzar a părăsit terenul în lacrimi a fost surprins de camerele de filmat și a stârnit reacții puternice pe rețelele de socializare. Nu au fost furnizate informații suplimentare despre natura exactă a problemei medicale a lui Benzar, dar se așteaptă ca echipa medicală a FC Botoșani să ofere detalii în zilele următoare.

Partida s-a încheiat cu victoria gazdelor, Poli Iași, dar momentele dramatice trăite de Romario Benzar au lăsat o amprentă semnificativă asupra meciului, evidențiind vulnerabilitatea și emoțiile din spatele jocului de fotbal.


Autorul articolului: Tudor Polojan
Categorie: Fotbal

logo icon Articole similare

Fotbal Nicolae Dică a plecat de la FC Argeş

Nicolae Dică nu mai este antrenorul celor de la FC...



logo icon Cele mai noi articole

Fotbal Nicolae Dică a plecat de la FC Argeş

Nicolae Dică nu mai este antrenorul celor de la FC...


logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel