Superliga Romaniei Portarul Andrei Vlad, „pus la colț” de Valeriu Iftime: „Și-a băgat singur mingea în poartă”
Data actualizării:
Data publicării:
Finanțatorul celor de la FC Botoșani a explicat situația portarilor de la echipă, caracterizând evoluțiile lui Andrei Vlad de la FCSB.

Andrei Vlad, unul dintre portarii celor de la FCSB, este cotat la 300.000 de euro de site-urile de specialitate. Contractul acestuia cu „roș-albaștrii” expiră la finalul anului 2024, acesta urmând a fi liber de contract.

Finanțatorul botoșănenilor, Valeriu Iftime, a declarat că echipa nu are nevoie de portari, astfel că nu este interesat de un eventual transfer al portarului Andrei Vlad, mai ales după ultimele prestații ale acestuia.

Valeriu Iftime: „Are niște greșeli colosale”

„(N.r. Ați dorit să îl aduceți pe Andrei Vlad?) Nu. Nu am vrut. Avem portari. Nu văd nevoia. Caut un vârf de atac. Nu mi se pare că ar fi un portar foarte bun. Are niște greșeli colosale. Noi acum trei - patru ani, pe vremea când eram în play-off, am câștigat cu FCSB doar pentru că Andrei Vlad și-a băgat singur mingea în poartă.

De atunci nu îl mai iubesc. Sunt mulți care l-au notat prost. El a rămas corigent în multe meciuri. El a luat 4 când avea nevoie de o notă de trecere. Asta este marea lui greșeală care îl urmărește”, a declarat Valeriu Iftime, potrivit Fanatik.

Situația la FC Botoșani nu e tocmai bună

Sepsi OSK a învins-o pe FC Botoșani, scor 3-0, în etapa a IX-a, și a adâncit criza de la echipa antrenată de Liviu Ciobotariu. Botoșănenii au ajuns la trei înfrângeri consecutive și au doar cinci goluri marcate de la startul campionatului. 

„Rezultatul este puțin drastic. Am început bine prima repriză, chiar primele 60 de minute. Nu am reușit să băgăm mingea în poartă, este vechea noastră problemă. Ajungem în ultimii 30 de metri ai adversarilor dar nu finalizăm. Am marcat doar 5 goluri, în primele etape, puțin pentru o echipă care vrea să rămână în prima ligă. 

În ultimele trei meciuri am avut evoluții bune, mai ales cu Petrolul (n.r. pierdut de moldoveni cu 0-2), ducem jocul bine până în ultimii 25-30 de metri ai adversarului, însă nu finalizăm.

Au fost greșeli în lanț, atât la primul gol, cât și la al treilea. La golul al doilea s-a rupt meciul, la acel penalty. Ongenda nu are ritm de joc, abia a venit, i-am oferit 45 de minute mai mult ca să fie pregătit pentru următoarea partidă. Avem nevoie de mai multă agresivitate, atât la antrenamente cât și în meciuri. După penalty s-a rupt echilibrul”, a declarat Liviu Ciobotariu la flash-interviu.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel