Superliga Romaniei Portarul Gabriel Ursu şi mijlocaşul Denis Bordun, de la Oţelul Galaţi, merg în Liga III
Data actualizării:
Data publicării:
Oţelul Galaţi a trimis doi dintre jucătorii de perspectivă în Liga a III-a, pentru a prinde minute şi experienţă de joc. Este vorba despre portarul Gabriel Ursu şi mijlocaşul Denis Bordun 

"Clubul nostru anunta ca a ajuns la un acord de transfer temporar cu OȚELUL GALAȚI pentru jucătorul Ursu Gabriel pentru o perioada de minim un an.

Gabi evoluează pe postul de portar și a mai făcut parte din lotul nostru în sezonul 2022-2023, sub formă de împrumut de la Oțelul Galați, născut 2002 a participat la performanța extraordinara obținută de echipa noastră, calificare în Playoff-ul competiției și clasarea din nou pe locul 3.

Îți multumim, Gabi , ca ne ai ales pe noi pentru continuarea activității sportive si iti dorim multa bafta si cat mai mari performante împreuna de Acs Unirea Branistea !

Mulțumim Oțelul Galați pentru colaborare", au transmis cei de la Unirea Braniştea. 

Unirea Braniştea este echipa cu care Oţelul Galaţi a disputat un meci amical săptămâna trecută, în locul meciului de campionat cu CFR Cluj, amânat la cererea ardelenilor.  

Gabriel Ursu are 22 de ani şi o cotă de piaţă de 25.000 de euro. 

Oţelul Galaţi îi mai are pentru postul de portar pe Iustin Popescu, Maksym Kovalov şi Cosmin Dur-Bozoancă. 

Oţelul l-a împrumutat la Braniştea şi pe Denis Bordun

"Denis evoluează pe postul de mijlocaș și vine sub formă de împrumut de la Oțelul Galați, fiind născut 2005 si îndeplinind astfel regula Under impusă de ROAF - FRF.

Îți multumim, Denis , ca ne ai ales pe noi pentru continuarea activității sportive si iti dorim multă baftă şi cât mai mari performanţe împreună de Acs Unirea Braniştea", au mai scris oficialii clubului. 

Oţelul joacă în deplasare, la Petrolul. Dorinel Munteanu anunţă schimbări la echipă 

Oţelul Galaţi a câştigat meciul amical cu Unirea Braniştea, singurul disputat în această perioadă de pauză, iar Dorinel Munteanu anunţă că e posibil să aibă loc schimbări la echipă în perioada următoare. 

"Eu nu am fost adeptul acestui tip de jocuri, dar am luat decizia să îl facem pentru jucătorii noi, pentru cei care au evoluat mai puţin. A fost un test util, dar e şi un semnal pentru mine. E posibil să mai fac schimbări pe viitor, ţinând cont de atitudinea unor jucători de la acest meci amical. Nu am fost mulţumit pe deplin, dar voi găsi soluţii, voi discuta cu jucătorii până la finalul perioadei de mercato, să vedem ce putem face. Dar nu mi-aş mai dori să facem transferuri. Mesajul meu a fost clar, jucătorii care sunt aici au deja o lună sau două, ştiu ce vreau eu, ei sunt datori. 

Nu am fost mulţumit de această întrerupere, pentru că după încă două jocuri ne mai vine o întrerupere, de alte două săptămâni. Dar nu avem ce să facem, am discutat despre acest subiect. Am încercat să gestionez cât de bine am putut situaţia. Băieţii s-au pregătit foarte bine. Sper ca toată concentrarea noastră şi tot ce am făcut să se regăsească în jocul de la Ploieşti, unde va fi foarte greu, un joc cu o echipă bună, experimentată. 

Ştim că s-a schimbat antrenorul, consiliul director, îşi pun speranţe mari în acest sezon, dar şi noi mergem cu foarte mare încredere. Mergem să obţinem maximum de la această partidă. Trebuie să fim foarte hotărâţi în tot ce facem acolo. 

Ce a fost până acum nu cred că are nicio relevanţă, poate doar din punct de vedere psihic. Trebuie să fim foarte conştienţi că greul de abia acum începe. Îmi doresc să avem o constanţă în jocul echipei şi în rezultate", a declarat Dorinel Munteanu. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel