Superliga Romaniei Poveste senzaţională. Tibi Bălan a ajuns la Rapid după ce tatăl său a blocat autocarul echipei în trafic
Data actualizării:
Data publicării:
Lucian Ionescu, ofiţerul de presă al celor de la Rapid Bucureşti, a povestit modul inedit în care Tiberiu Bălan a ajuns la Rapid Bucureşti. 

"Făcea nea Mircea nişte turnee, la Hunedoara, Cluj, Mediaş. A luat atunci tineret, şi nişte jucători consacraţi. Şi se umpleau stadioanele atunci. Atunci a apărut Lobonţ, dar şi Tibi Bălan, o poveste foarte interesantă. 

Mergeam spre Cluj cu autocarul, când o maşină a tăiat calea autocarului, a oprit autocarul, a venit un nene mustăcios, tipul ăla de ardelean, şi a zis 'Vreau să îi spun două vorbe lui Mircea Lucescu!'. Şi i-a zis că îl are pe fiul lui care joacă la U Cluj, să îl ia şi să dea o probă. Altfel, îl ia înapoi. Şi aşa a ajuns Tibi Bălan la Rapid", a povestit Lucian Ionescu la Suflet de Rapidist

"Serios? Deci Tibi Bălan a ajuns la Rapid după o şicană în trafic?", a intervenit Robert Niţă. 

"Nu a fost o şicană. Pur şi simplu a venit după autocar. Şi l-a luat nea Mircea. Era un puşti, a urcat în autocar cu geanta. Nea Mircea l-a băgat chiar cu U Cluj, în amical. Băiatul a corespuns şi s-a făcut transferul la Rapid", a mai spus Lucian Ionescu. 

Tiberiu Bălan nu a rezistat, însă, prea mult la Rapid. După ce a jucat de nouă ori şi a marcat o dată, Tiberiu Bălan părea un tânăr fotbalist extrem de promiţător pentru Giuleşti. La câteva luni distanţă de la transfer, însă, Mircea Lucescu a plecat de la Rapid, iar Tibi Bălan nu s-a mai regăsit în planurile echipei. A fost împrumutat la Gaz Metan Mediaş, unde a jucat doar în două partide, şi a revenit la Rapid, pentru a juca însă la echipa satelit Electromagnetica. În 2001 a trecut la Sportul Studenţesc unde a devenit titular. 

Echipa unde a înregistrat cele mai bune performanţe a fost Unirea Urziceni, alături de care a jucat şi în Liga Campionilor. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel