Superliga Romaniei Președintele Oțelului Galați, primele declarații despre criticile la adresa lui Dorinel Munteanu
Data publicării:
Antrenorul oțelarilor a fost criticat în urma gestului făcut asupra jucătorului David Maftei, în meciul cu Dinamo București (1-1).

Președintele clubului de fotbal Oțelul Galați a declarat că nu l-a auzit niciodată pe antrenorul Dorinel Munteanu să își jignească elevii, susținându-i metodele de a-și face atenți jucătorii. Cristi Munteanu a spus că a fost martor atât la antrenamentele realizate de către tehnician, cât și la cantonamentele sale, astfel că este sigur de faptul că Dorinel Munteanu a fost doar supărat în timpul meciului cu Dinamo București.

Antrenorul a avut o ieșire nervoasă la adresa fundașului dreapta David Maftei în remiza cu Dinamo, scor 1-1, de la Galați. Acesta l-a tras pe fotbalist de guler pentru a-l face atent, după ce elevul său părea că îi ignoră indicațiile.

Cristi Munteanu: „Nici măcar o dată nu am auzit să înjure vreun jucător sau să jignească”

„Îl avem pe Dorinel de trei ani. Am văzut multe antrenamente și cantonamente făcute de el. Nici măcar o dată nu am auzit să înjure vreun jucător sau să jignească. Poate lumea nu mă crede.

CITEȘTE ȘI Dorinel Munteanu, apărat după gestul făcut asupra lui David Maftei

A fost supărat că striga la jucător și jucătorul ori nu l-a auzit ori nu a vrut să întoarcă capul. E un antrenor dur, dar nu lovește. Eu când eram mic am luat palme, dar așa erau vremurile. Era starea de tensiune. Dacă avea ceva cu jucătorul, îl schimba. Ce e mai rău pentru un jucător decât să îl scoți de pe teren?!

Maftei a rămas pe teren și așa de tare s-a speriat de Dorinel că a fost declarat jucătorul meciului”, a spus fostul portar și actualul președinte al clubului de fotbal Oțelul Galați, Cristian Munteanu, la emisiunea ProSport Live.

Dorinel Munteanu: „A fost un gest ca el să își dea seama că trebuie să se perfecționeze, nu altceva”

Și antrenorul a explicat gestul, comparând echipa sa cu o familie, unde părinții își mai atenționează copiii când au nevoie de îndrumare.

„Dar pe mine nu mă interesează ce spun unii și alții. Eu știu că sunt curat și fac o muncă cinstită aici. Eu doresc binele jucătorilor și nu mă interesează comentariile răutăcioase sau tendențioase la fiecare joc de când am promovat. 

Oare de ce au fost luați Oțelul Galați și Dorinel Munteanu în colimator? Nu le place fața noastră sau ce? Democrația la noi în țară este prost înțeleasă de foarte mulți antrenori. Vorbesc frumos, filozofează fotbalul, dar nu au fost crescuți într-un regim mai strict și nu știu ce e duritatea sau să o transmită.

Sau au uitat cum au fost crescuți părinții noștri. Așa că se mai abțină din declarații acești noi comentatori. Eu nu m-am băgat peste ei și nu am criticat ce discută și ce aberații vorbesc la meciuri.

Din când în când, mai trebuie să îi atenționezi, pentru că e ca într-o familie: dacă un copil nu înțelege trebuie să îi mai aplici și câte o corecție. Dar asta nu a fost o corecție. Era departe de mine, eu am explicat…

Din păcate, generația tânără a luat-o razna. Nu trebuie însă să fie forțată, pentru că nu ai dreptul ăsta. Ăsta a fost un gest ca el să își dea seama că trebuie să se perfecționeze, nu altceva. Pe mine mă interesează mai puțin ce gândește lumea”, a declarat Dorinel Munteanu, despre incidentul privind jucătorul David Maftei.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Costel Gâlcă vrea cele trei puncte în meciul cu FC Botoșani

Antrenorul Universității Craiova, Constantin Gâlcă, a...

Superliga Romaniei Marius Șumudică nu e dorit la Rapid

Antrenorul Marius Șumudică nu ar fi dorit de o parte...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Costel Gâlcă vrea cele trei puncte în meciul cu FC Botoșani

Antrenorul Universității Craiova, Constantin Gâlcă, a...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Ianis Stoica, declaraţie de dragoste pentru Rapid? Ce a spus atacantul naţionalei U21 după succesul cu Elveţia din Giuleşti

Agerpres

Marcel Puşcaş trage concluziile despre Dorinel Munteanu şi Daniel Pancu: Pudibonzi sunt, au fost şi vor exista

Agerpres

Oţelul, Corvinul, FCSB, Dinamo, Farul, U Cluj şi alte echipe rămân fără galerie? Suporterii anunţă că nu mai vin la meciuri

Colaj DCSport/Sursa foto: Agerpres

Înaintea duelului cu Otelul Galați, Sabău numește unul dintre cei mai buni mijlocași din Superliga

pixel