Jocurile Olimpice Prezența lui Kylian Mbappe la JO 2024, încă nesigură. Tatăl fotbalistului confirmă că decizia nu stă în puterile fiului său
Data publicării:
Tatăl superstarului francez, Wilfrid Mbappe, a discutat despre posibilitatea fiului său, Kylian, de a nu fi prezent la ediția de anul acesta a Jocurilor Olimpice, desfășurate chiar în orașul său natal.

Participă sau nu Kylian Mbappe la JO 2024?

Wilfrid Mbappe, tatăl vedetei echipei Paris Saint-Germain și a echipei naționale de fotbal a Franței, Kylian Mbappe, a afirmat, luni, că șansele de a-l vedea pe fiul său participând la Jocurile Olimpice de la Paris „nu sunt enorme”, relatează cotidianul L'Equipe, citat de Agerpres.

Căpitanul naționalei Franței a anunțat în luna februarie conducerea clubului parizian privind plecarea sa la Real Madrid, însă oficializarea nu a avut încă loc. Clubul madrilen a informat deja Federația franceză că nu va elibera jucătorii pentru JO 2024, o lovitură dură pentru antrenorul echipei olimpice franceze, Thierry Henry, care și l-ar fi dorit în efectivul său pentru turneul olimpic pe Mbappe.

Wilfrid Mbappe a afirmat că prezența sau nu a fiului său la Jocurile Olimpice este în plan „secundar”.



„Ceea ce trebuie scos în evidență este faptul că Jocurile Olimpice sunt în Franța și nu pentru că vor fi Wembanyama sau Kylian Mbappe, ci pentru că toată lumea se va uita la Franța”, a declarat tatăl vedetei pariziene.

„Cel mai important lucru este ca Jocurile Olimpice să fie o reușită, o mare sărbătoare. Dacă Kylian va fi sau nu acolo, nu știu ce se va întâmpla, pentru că nu suntem singurii decidenți”, a mai spus acesta.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Jocurile Olimpice

logo icon Articole similare

DC Media Group Audience

logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Gheorghe Hagi, gest de mare campion pentru Dorinel Munteanu. Oţelul va putea juca la Constanţa în Europa, dacă se califică

Foto cu rol ilustrativ: Pexels

Situaţie incredibilă în fotbalul românesc. Ioan Varga cere Corvinului să cedeze locul în Europa Farului. Mihai Rotaru spune că Oţelul sau U Cluj pot juca de 2 ori barajul

Sursa: Agerpres

Vin investiţiile, dacă Dinamo se salvează de la retrogradare? Andrei Nicolescu, anunţ important pentru fanii alb-roşii

Agerpres

Gigi Becali a pus ochii pe atacantul lui Dorinel Munteanu. „Îl iau orice s-ar întâmpla!”

pixel