Fotbal Primele declarații ale lui Marius Croitoru, în calitate de nou antrenor la FC U Craiova
Data publicării:
Noul antrenor al echipei direct retrogradate în cea de-a doua ligă de fotbal, în sezonul 2023-2024, a afirmat care sunt principalele sale obiective la FC U Craiova.

Croitoru joacă pentru promovare

Marius Croitoru a mai condus echipa olteană în perioada 23 iunie 2022 – 10 octombrie 2022, iar noua încercare la cârma celor de la FC U Craiova vizează readucerea echipei în SuperLiga.

„Din octombrie a vrut prima dată să mă readucă. Nu s-a putut pentru că nu am avut dreptul cu carnetul de antrenor. Lucrurile au intrat în normal. Am semnat cu Craiova și este cel mai important lucru pentru mine. Obiectivul e clar promovarea. Că sunt eu sau alt antrenor, la Craiova nu poate fi alt obiectiv.

(n.r. - Cum l-ai găsit pe Adrian Mititelu?) Nu a fost un moment prea fericit pentru el această retrogradare, important e ce vom realiza. Din momentul în care ai retrogradat, e clar că ai anumite trăiri, anumite supărări. Important e că își dorește promovarea.

E un moment dureros, pentru suporteri, pentru cei care iubesc Craiova. Este și normal să aibă această supărare. Promisiune nu pot să fac decât că voi munci și că voi face totul să promovez.

Trebuie să înțeleagă că jucătorii au o datorie față de suporteri și de echipă”, a declarat Marius Croitoru, pentru SportpeSurse.

Mititelu începe să-și clădească revenirea în Superliga

Adrian Mititelu, patronul echipei FC U Craiova 1948, a făcut „curățenie”, după ce fotbaliștii au retrogradat din SuperLigă, despărțindu-se de șapte fotbaliști și doi antrenori, Gabriele Aldegani și Florin Drăgan.

Jucătorii de la FC U Craiova care au părăsit formația olteană sunt Vlad Achim, Benjamin Van Durmen, Yassine Bahassa, Gabriel Compagnucci, Leo Lacroix, Matheus Mascarenhas, dar și Aurelian Chițu.

Se pare că anunțul făcut de Mititelu despre pregătirea pentru revenirea în primul eșalon de fotbal ia contur, oltenii readucându-l pe antrenorul în vârstă de 43 de ani pe banca din Bănie.

Marius Croitoru, noul antrenor al FC U Craiova

„Bine ai revenit, Marius Croitoru!

Marius Croitoru este noul antrenor principal al FC U 1948. Acesta a mai antrenat echipa în perioada 23 iunie 2022 - 10 octombrie 2022. El a semnat un contract valabil pentru 2 ani.”, a fost mesajul oficial al clubului, pe pagina de Facebook.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Fotbal

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel