Superliga Romaniei Primele declaraţii făcute de Neil Lennon după plecarea de la Rapid: Antrenoratul este o meserie atât de volubilă și într-o zi ești regele, iar în următoarea ești ticălosul
Data publicării:
Neil Lennon a fost demis de Rapid după 6 etape, timp în care a înregistrat 5 remize şi o înfrângere. În locul său a fost adus Marius Şumudică, antrenor pe care Neil Lennon îl critica cu câteva zile înainte de a fi demis de Dan Şucu. 

Picătura care a umplul paharul la FC Rapid a fost remiza cu Dinamo din Giuleşti, scor 1-1, dar şi declaraţiile făcute de Neil Lennon după acea partidă, în care a criticat valoarea lotului, în ciuda celor 12 transferuri făcute în această vară. Astfel, Dan Şucu a luat decizia de a se despărţi de antrenorul nord-irlandez şi staff-ul său, contestaţi vehement de galeria Rapidului, şi de a-l instala în loc pe Marius Şumudică. 

Neil Lennon a făcut primele declaraţii abia la 2 săptămâni după despărţirea de Rapid. 

"Nu știi niciodată unde te duce jocul. Există o mulțime de antrenori care merg din țară în țară și se bucură cu adevărat de ceea ce fac.

Scoția este casa mea și o iubesc. Antrenoratul este o meserie atât de volubilă și într-o zi ești regele, iar în următoarea ești ticălosul, așa că trebuie doar să găsești echilibrul între ele și să te bucuri de experiențe”, a precizat Neil Lennon conform Belfast Telegraph

Săpunaru: „Am încercat să-l ajut cu ce am putut, cum au făcut și ceilalți jucători”

„N-o să stau să detaliez nimic. Nu a mers. Explicația a fost dată de rezultate. Și jucătorii și-au dorit, și el și-a dorit performanță. Dar nu a fost ce trebuie. Nu știu dacă n-a fost potrivit el pentru club, nu ne-a ieșit, ăsta e principalul lucru. Iar după, când n-ai rezultate, cade capul antrenorului.

Nu dau vina pe el pentru rezultatele care au fost, toți am avut vină. Când nu ai rezultate, jocul scade, jucătorii se gândesc de ce nu le iese. Se ajunge să nu mai joci fotbal, să joci doar la rezultat, cât de urât poți, doar ca să îți intri în formă. Dacă aveam vreo victorie, poate se schimba și jocul, dar nu s-a întâmplat.

Am vorbit de multe ori cu Lennon. Se pare că nu a ajutat cu nimic. Am avut o relație normală, de jucător-antrenor. Am încercat să-l ajut cu ce am putut, cum au făcut și ceilalți jucători”, a declarat Săpunaru, pentru digisport.ro.

Rezultatele Rapidului, în primele opt etape

UTA Arad - Rapid, scor 1-1

Rapid - CFR Cluj, scor 2-2

Petrolul Ploiești - Rapid, scor 1-0

Rapid - Sepsi OSK, scor 2-2

Gloria Buzău - Rapid, scor 1-1

Rapid - Dinamo, scor 1-1

Poli Iași - Rapid, scor 1-2

Universitatea Craiova - Rapid 1-1


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel