Superliga Romaniei Primul duel Săndoi-Mihalcea. Ce echipă triumfă în duelul din Copou
Data publicării:
Poli Iași primește vizita Unirii Slobozia, luni, 21 octombrie, începând cu ora 18:30.

Duelul dintre Politehnica Iași și Unirea Slobozia nu numai că va înregistra primul duel din istorie dintre cele două formații în prima divizie de fotbal din țara noastră, dar va bifa și prima întâlnire între Emil Săndoi și Adrian Mihalcea, în calitate de antrenori.

Pe teren propriu, ieșenii au înregistrat trei victorii, o remiză și două înfrângeri în actualul sezon, în timp ce ialomițenii au reușit să învingă Farul Constanța și Sepsi OSK și să remizeze cu FC Hermannstadt, acumulând șapte puncte din cele șase deplasări.

Cum a prefațat Emil Săndoi meciul contra nou-promovatei Unirea Slobozia

„Jucăm acasă, avem sprijinul spectatorilor, care sper să fie într-un număr cât mai mare și să susțină necondiționat echipa. Ne dorim un rezultat pozitiv, dar sunt convins că nu va fi un meci ușor, dar trebuie să demonstrăm că suntem o echipă disciplinată, care știe ce vrea, realistă. Toate meciurile sunt importante. Orice punct, orice gol marcat sau primit are o importanță deosebită în acest campionat, care e mult mai echilibrat decât celelalte. Întâlnim un adversar care chiar dacă nu a avut rezultate nemaipomenite în ultima perioadă s-a descurcat bine.

La înfrângerile cu Dinamo sau Rapid se putea termina foarte bine cu orice alt rezultat, au fost jocuri cât se poate de echilibrate, la fel, ultima partidă, cu U Cluj, a fost pe muchie de cuțit. E o echipă incomodă în deplasare, unde au două victorii și un egal din șase partide. Au câțiva jucători cu experiență, un antrenor cu continuitate, care-și cunoaște foarte bine jucătorii, au și omogenitate...”, a declarat antrenorul ieșenilor, în conferința de presă premergătoare meciului de luni.

Media spectatorilor din Copou este de 5.266.

Elevii lui Adrian Mihalcea au înscris 11 goluri în primele 12 runde, dintre care șapte s-au înregistrat în urma unor faze fixe. Pe de cealaltă parte, Poli Iași a înscris de 12 ori, patru dintre reușite fiind izbutite din afara careului mare.

Ieșenii au strâns cinci meciuri fără gol încasat. În schimb, Unirea a primit cel puțin un gol în 10 dintre precedentele 11 etape.

Poli Iași a utilizat 25 de fotbaliști în acest sezon, dintre care 13 sunt străini, iar Unirea este formația care s-a bazat pe cei mai puțini jucători, doar 22, 10 dintre ei fiind debutanți în prima divizie de fotbal din țara noastră.

Mediile de vârstă

Poli Iași - 25 ani și 11 luni.

Unirea Slobozia - 27 ani și șapte luni, cea mai mare din campionat.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei După accidentare, Adrian Șut mai primește o lovitură

Fotbalistul celor de la FCSB trece prin momente grele.



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei După accidentare, Adrian Șut mai primește o lovitură

Fotbalistul celor de la FCSB trece prin momente grele.

Fotbal international Neymar a revenit pe terenul de fotbal, după o pauză de un an

Revenirea fotbalistului brazilian a fost primită cu...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Dorinel Munteanu şi-a aflat pedeapsa după episodul cu David Maftei

Sursa: Agerpres

Antrenorul cu portarii de la Dinamo a tras concluziile despre Golubovic, după meciul cu FCSB

Agerpres

Sportiva din Republica Moldova care a răbufnit după rezultatele alegerilor la referendum

Sursa: Agerpres

Florentin Petre e sincer după înfrângerea în faţa FCSB-ului. "E cea mai bună echipă din Liga 1"

pixel