Superliga Romaniei Primul mesaj al lui Florentin Petre, după noua colaborare cu Dinamo
Data publicării:
Noul antrenor secund al „câinilor roșii” a oferit primele declarații după acceptarea colaborării cu echipa Dinamo București.

Clubul de fotbal dinamovist a anunțat revenirea lui Florentin Petre în „Ștefan cel Mare”, în calitate de antrenor secund. În vârstă de 48 de ani, Petre a reușit promovarea formației Unirea Ungheni, în urmă cu câteva zile, în cea de-a doua diviziune de fotbal.

Cu toate acestea, relația dintre el și clubul alb-roșu rămâne mai presus de orice, astfel că a acceptat propunerea de a reveni la echipa sa de suflet.

Florentin Petre: „Nicăieri nu-i ca acasă”

„Nicăieri nu-i ca acasă. Mă bucur foarte tare de acest moment, am muncit foarte mult să ajung aici. Am întâlnit oameni hotărâți, oameni care vor să facă performanță, atât domnul Kopic cât și domnul Nicolescu.

Am stat puțin de vorbă, am văzut care sunt ideile și tot ceea ce ne dorim împreună. Mă bucur foarte tare că fac parte din echipă. De aia am și renunțat la contractul cu Unirea Ungheni. Pe calea asta vreau să le mulțumesc.

Mi-au oferit niște condiții foarte bune pentru a face performanță acolo. Nu plecam niciodată dacă nu apărea oferta de la Dinamo. Am muncit foarte mult acolo și am întâlnit niște oameni deosebiți.

În frunte cu domnul primar Prodan. A fost singura mea dorință când am semnat acolo. Dacă o să primesc ofertă de la Dinamo aș vrea să merg. Au înțeles, n-a fost nicio problemă, am putut pleca de cum am primit oportunitatea.”, a spus Petre.

„Mai discuți de bani...?!”

Florentin Petre a mai dezvăluit că banii nu reprezintă principalul său scop la Dinamo, ci atingerea performanței: „Ne-am înțeles repede cu cei de la Dinamo, fără nicio problemă. Mai discuți de bani și toate cele când vii să faci performanță la clubul la care ți-ai petrecut cei mai frumoși ani din viață?! Nu vorbim de lucrurile astea.

O să iau contact cu jucătorii mâine și poimâine. I-am rugat frumos, am avut un an foarte greu la Liga a III-a și voi începe de la 1 iulie munca propriu-zisă. Alături de conducere, de staff-ul condus de domnul Kopic, vom face strategia pentru sezonul viitor.

Am venit să ajut și voi da tot ce am mai bun din mine ca Dinamo să revină acolo unde toți fanii dinamoviști își doresc”, a declarat Florentin Petre, potrivit Fanatik.ro.

În cariera sa la Dinamo, în calitate de jucător, Petre a bifat nu mai puțin de 278 de meciuri în tricoul „câinilor roșii”.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Ce se întâmplă dacă Rapid pierde meciul cu Unirea Slobozia

Rapid are o singură victorie în campionat în acest...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

pixel