Fotbal international Primul nume din fotbalul românesc care îi cere lui Ianis Hagi să se separe de Gheorghe Hagi
Data publicării:
Gheorghe Hagi a avut un nou discurs despre situaţia fiului său, Ianis, la Glasgow Rangers şi a anunţat cu fermitate că acesta nu va juca în România pentru altă echipă în afarul de Farul Constanţa. La 2 zile distanţă, un fost fotbalist în Liga 1 îi cere lui Ianis să se separe de Gheorghe Hagi şi să îşi urmeze propriul drum. 

În ultimele săptămâni, s-a vorbit intens despre transferul lui Ianis Hagi, la Fiorentina sau Fenerbahce. Dar, cum Fiorentina, care l-a avut deja pe Ianis Hagi, nu a făcut nicio mişcare, iar Fenerbahce, antrenată de Jose Mourinho, pare o alegere puţin probabilă pentru Ianis, în condiţiile în care tatăl său este idolul fanilor lui Galatasaray, a apărut şi varianta unui transfer în Liga 1. 

Cu subiect şi predicat, Dan Şucu, finanţatorul celor de la FC Rapid, a anunţat că îl doreşte pe Ianis Hagi în Giuleşti. Jurnalista Ioana Cosma a publicat o fotografie cu Ianis Hagi şi i-a urat "Bine ai revenit acasă, Ianis Hagi! Baftă la FC Rapid 1923!"

Dar, la doar câteva zeci de minute după postarea jurnalistei, a ieşit la rampă Gheorghe Hagi. Patron la Farul Constanţa, manager, antrenor şi, cel mai important în ecuaţia asta, tatăl lui Ianis Hagi. 

"Ianis, dacă vine în România, vine doar la Farul. Am zis tot ce am avut de zis. Doar ce zic eu... Uitați ce zice Rangers, ce zic eu, nimic altceva”, a declarat Gică Hagi, la Prima Sport 1.

Alexandru Bourceanu, mesaj pentru Ianis Hagi: Să îşi urmeze propriul drum

"Nu ştiu dacă România e cel mai bun mediu pentru Ianis Hagi, şi nu ştiu dacă pentru oricare jucător care a jucat la câteva echipe în străinătate, întoarcerea în România la 25-26 de ani e o idee foarte bună.

(N.r. Despre declaraţiile lui Gică Hagi) Cred că Ianis Hagi e deja bărbat, cred că Ianis Hagi poate să ia singur decizii. Şi dacă ael va decide să meargă la Farul, atunci e în regulă, dar cred că ieşirea lui Ianis de sub umbra tatălui său ar fi cel mai bun lucru pe care Ianis l-ar putea face.

Cred că pentru Ianis ar fi mai bine ca el să fie într-o echipă care nu e antrenată de tatăl său. Dar e nevoie de o separare, Gheorghe Hagi e fost jucător şi antrenor, Ianis Hagi e jucător şi are nevoie de drumul lui”, a spus Alexandru Bourceanu într-un interviu pentru Antena Sport

Ianis Hagi a anunţat că vrea să rămână la Rangers

”Sunt conștient de speculațiile privind situația mea și contractul meu la club. Mi-a plăcut întotdeauna să joc pentru Rangers și pentru fani din clipa în care am ajuns aici.

Vreau să fiu clar, nu am cerut niciodată să părăsesc acest club. O să fiu mereu disponibil și va exista mereu o cale să treci prin orice situație dacă există o dorință din ambele părți. 

Sunt aici, cu dorință, și gata să ajut Rangers, să muncesc și să lupt pentru club, colegi și antrenor”, a spus Ianis Hagi pe Instagram. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Fotbal international

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel