Superliga Romaniei Profeţia lui Mitică. Cele 6 echipe care prind playoff-ul. Două nume mari, lăsate pe dinafară
Data publicării:
Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a prezis cum va arăta playoff-ul Ligii I. Două nume mari din campionat au fost lăsate pe dinafară. 

"U Cluj şi Oţelul Galaţi sigur. Universitatea Craiova e a treia. CFR Cluj a patra. Dinamo a cincea. Şi FCSB a şasea. Dar bătaia va fi între Dinamo şi Rapid, pentru locul 6", a declarat Dumitru Dragomir la Fanatik. 

Astfel, Farul Constanţa şi Rapid/Dinamo vor rămâne în afara playoff-ului, conform predicţiei făcute de Dumitru Dragomir. 

În ceea ce o priveşte pe FC Rapid, după ce a fost întrebat dacă nu ar fi un scenariu mai bun pentru giuleşteni să joace în playout, să câştige acea fază a competiţiei şi să dea baraj pentru cupele europene cu echipa de pe locul 3, Mitică Dragomir a spus că "dai de FCSB şi te spulberă. Sau de Oţelul Galaţi, dar nu o baţi niciodată. Cupa României e cea mai sigură cale către cupele europene"

Tensiuni la Rapid după meciul cu Oţelul Galaţi 

După ce Rapid a remizat, scor 0-0, cu Oţelul Galaţi, au apărut tensiuni între Viorel Moldovan şi Marius Şumudică. Victor Angelescu, acţionarul minoritar al Rapidului, a explicat ce s-a întâmplat de fapt. 

„Trebuie să-i întrebați pe ei. Nu am apucat să îi întreb ce au vrut să zică. Au dat declarațiile recent. Nu vreau să iau partea cuiva, nu există niciun conflict. Noi ne-am dorit să câștigăm meciul cu Oțelul și vă dați seama că există frustrări, dar nu există nicio problemă. 

Știu că Vio (n.r. Viorel Moldovan) se duce des la antrenamente și vorbesc. După meci am coborât la vestiar și era și Viorel acolo, totul era OK. Cred că s-a interpretat că jucătorii sunt infanteria ușoară, probabil a perceput-o altfel. Din ce știu eu, nu e o problemă între Viorel Moldovan și Marius Șumudică. 

Putea să folosească un cuvânt mai ușor (n.r. decât dezgustat), dar știm că Marius este un tip care spune imediat ce simte. Eu cred că de când a venit, eu pot să comentez doar ce face el aici, mi se pare că se comportă civilizat. Suntem foarte mulțumiți. Există tensiuni pentru că toți ne dorim să fim mai sus. 

Viorel și Marius sunt liberi să-și spună părerea, acum nu putem să strângem șurubul și să le spunem ce să vorbească. Probabil o să existe un dialog între ei, fiecare a interpretat altfel. Oricum, nu e ceva major. Eu nu știu să existe vreo problemă între cei doi înainte să ajungă la Rapid”, a explicat Victor Angelescu.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Costel Gâlcă vrea cele trei puncte în meciul cu FC Botoșani

Antrenorul Universității Craiova, Constantin Gâlcă, a...

Superliga Romaniei Marius Șumudică nu e dorit la Rapid

Antrenorul Marius Șumudică nu ar fi dorit de o parte...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Costel Gâlcă vrea cele trei puncte în meciul cu FC Botoșani

Antrenorul Universității Craiova, Constantin Gâlcă, a...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Ianis Stoica, declaraţie de dragoste pentru Rapid? Ce a spus atacantul naţionalei U21 după succesul cu Elveţia din Giuleşti

Agerpres

Marcel Puşcaş trage concluziile despre Dorinel Munteanu şi Daniel Pancu: Pudibonzi sunt, au fost şi vor exista

Agerpres

Oţelul, Corvinul, FCSB, Dinamo, Farul, U Cluj şi alte echipe rămân fără galerie? Suporterii anunţă că nu mai vin la meciuri

Colaj DCSport/Sursa foto: Agerpres

Înaintea duelului cu Otelul Galați, Sabău numește unul dintre cei mai buni mijlocași din Superliga

pixel