Superliga Romaniei Propunere tare de tot pentru Liga 1. "Nu aş mai da interviurile după meci în direct. Sunt o grămadă care nu spun nimic"
Data publicării:
Interviurile în direct după meciurile din Liga 1 sunt criticate şi se propune schimbarea metodelor.

Bogdan Cosmescu, comentator TV, spune că ar vrea ca interviurile de după meciurile din Liga 1 să nu mai fie difuzate în direct, pentru că fotbaliştii şi antrenori, de cele mai multe ori, nu spun nimic concret. Totul a plecat de la meciul dintre CFR Cluj şi FC Voluntari, încheiat cu scorul de 4-1 pentru echipa lui Adrian Mutu. La FC Voluntari, antrenor în acte este Marin Dună, deşi postul de principal este al lui Ilie Poenaru. Acesta din urmă, însă, nu are licenţa necesară pentru a ocupa postul de antrenor principal la FC Voluntari. 

"Eu nu aş mai da niciun interviu din ăsta în direct. Aş pune pe cineva să le asculte şi să vedem cine zice ceva. Sunt o grămadă care nu spun nimic. "O să ne concentrăm, o să muncim mai mult, săptămâna viitoare va fi mai bine", poveştile astea. Eu nu înţeleg cum Federaţia poate să îmi impună pe cine să iau la interviu. Eu vreau să iau secundul, sau poate vreau să îl iau pe maseur, sau ce funcţie are Poenaru acolo. Eu pe ăla vreau să îl iau. Tu hotărăşti pe cine vreau să iau? Poenaru nu vine că îl amendează Federaţia", a declarat Bogdan Cosmescu la Orange Sport. 

Ce a spus Marin Dună după înfrângerea cu CFR Cluj

”E greu și pentru noi. Am jucat de la egal la egal. Am avut ocazii mai clare. Fotbalul îți arată fel de fel de fețe. Ăsta e fotbalul. De asta e frumos. Bine, pentru noi n-a fost frumos. Ce putem spune? Cu cât trec etapele, presiunea e mai mare. Trebuie să adunăm puncte. Pe teren intră băieții și îi apasă. Orice gol și ocazie ratată se adună. Trebuie să ne adunăm și luăm trei puncte etapa următoare.

A fost un black-out după golul doi. O să analizăm și o să vedem ce avem de făcut. Etapele trec și nu adunăm puncte. Noi chiar eram încrezători. Noi am început și repriza a doua ok. La golul doi trebuia să avem reacție. Dar asta e. Mergem mai departe. Se fac fel de fel de speculații. Am citit un articol că am venit aici să facem economie. Am venit cu avionul, plecăm cu avionul. Am stat la cel mai scump hotel din Cluj.”, a declarat Marin Dună. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

pixel