Fotbal international Radu Drăguşin va fi titular la Tottenham în această săptămână. Presa engleză arată planul lui Postecoglou
Data publicării:
După ce a jucat doar 10 minute cu Manchester United pe Old Trafford şi a fost rezervă neutilizată cu Manchester City, Radu Drăguşin va fi titular în unul dintre următoarele două meciuri ale celor de la Spurs, cu Everton sau Brentford, anunţă presa engleză. 

"Ange Postecoglou a dezvăluit planul pentru defensiva lui Tottenham, după dilema în privința lui Drăgușin. Romero și Van de Ven abia au revenit după accidentări, una de lungă durată în cazul plandezului, iar Postecoglou se gândește să-i menajeze în această săptămână și să-i dea șansa debutului lui Radu Drăgușin.

Cu două meciuri într-un interval scurt, lucru care nu prea i s-a întâmplat lui Tottenham în ultima vreme, Postecoglou va avea grijă de prospețimea jucătorilor, iar asta va fi șansa lui Drăgușin.

În definitiv, internaționalul român a fost adus doar ca variantă de rezervă pentru această pereche, dar este un jucător care se poate lupta cu oricare dintre cei doi titulari pentru un loc în echipă.

Un singur lucru putem garanta: Drăgușin va fi gata și nerăbdător să intre pe teren cu Brentford sau cu Everton.", scriu jurnaliștii de la Football London.

Agentul Florin Manea anunţase că Radu Drăguşin se va lupta pentru un loc de titular 

"Marele merit e al lui Radu. Eu pot să îmi dau un maximum 2-3-5%. În rest e tot el. E munca lui, sacrificiile lui, visul pe care l-a avut şi pe care l-am construit împreună. Eu zic că este un început de drum încă, va fi o carieră măreaţă, fulminantă, cum am spus din 2018. Am spus că va ajunge la Tottenham. Avem un contract pe şase ani şi jumătate. Fanii pot sta liniştiţi, gândul lui e doar acolo. Poate o să îi placă atât de mult încât o să rămână doar acolo. Satisfăcut voi fi după ce va juca meci de meci. Şi Radu are acelaşi sentiment, nu se mulţumeşte să fie doar îmbrăcat cu tricoul lui Tottenham, sau să facă 5-6 duşuri pe acolo. Vrea să se impună, să joace, iar pentru asta va face tot ce ţine de el să reuşească. Şi sunt convins că va juca titular. 

E un club imens, stadion senzaţional, condiţii excepţionale de pregătire, de recuperare, etc. A fost impresionat şi el. Îmi spunea că la Genoa îi plăcea să stea în sala de forţă, dar la Tottenham îi vine să se mute cu totul acolo. Este conştient de nivelul la care a ajuns,  nu are frică, este încrezător în puterile lui, nu i-a fost niciodată frică de nimeni şi va lupta pentru un loc de titular", a declarat Florin Manea pe aeroport, la sosirea în ţară. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Fotbal international

logo icon Articole similare

Fotbal international AS Roma l-a dat afară pe Daniele de Rossi

AS Roma a rămas fără antrenor, după ce conducerea a...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

pixel