Liga Campionilor Radu Petrescu va arbitra partida Aston Villa – Bayern Munchen din Liga Campionilor
Data publicării:
Arbitrul român va fi la centrul terenului în partida din a doua rundă a Ligii Campionilor.

Radu Petrescu va conduce Aston Villa – Bayern Munchen din Champions League

„Centralul” român va conduce unul dintre duelurile tari din a doua rundă a Ligii Campionilor, care din acest sezon se desfășoară într-un nou format.

Radu Petrescu va arbitra partida Aston Villa – Bayern Munchen, programată miercuri, 2 octombrie, de la ora 22:00, pe Villa Park din Birmingham.

Din brigadă mai fac parte asistenții Radu Ghinguleac, Mircea Grigoriu și al patrulea oficial Marcel Bîrsan. În camera VAR se vor afla Rob Dieperink (Țările de Jos) și Cătălin Popa.

În prima etapă, Aston Villa s-a impus cu 3-0 pe terenul lui Young Boys, în timp ce Bayern a învins-o cu 9-2 pe Dinamo Zagreb.

În aceeași zi, Kyros Vassaras, șeful Comisiei Centrale a Arbitrilor din țara noastră, va superviza brigada de arbitri condusă de Marco Zurcher (Elveția) la meciul Girona – Feyenoord, tot din UEFA Champions League, potrivit FRF.

Harry Kane, posibilitate mare să joace în meciul cu Aston Villa

Este posibil ca Harry Kane să fie apt pentru meciul lui Bayern Munchen contra echipei Aston Villa, din Champions League.

Kane a fost înlocuit înainte cu câteva minute de fluierul final în remiza de sâmbătă, 1-1, cu Bayer Leverkusen. Căpitanul Angliei a suferit o accidentare la gleznă, după o coliziune cu Amine Adli.

Cu toate acestea, jucătorul englez, care are 54 de goluri în 52 de meciuri de când a fost transferat de Tottenham Hotspur la Bayern, la începutul sezonului trecut, nu se așteaptă să stea prea mult în afara terenului.

„A fost dureros, dar nu e prea grav. Vom face mai multe investigații în continuare, dar mă aștept să pot juca împotriva lui Aston Villa, a spus Harry Kane.

Bayern face deplasarea miercuri, la Birmingham, pentru al doilea meci în noul format al Ligii Campionilor. Germanii au câștigat meciul de deschidere împotriva lui Dinamo Zagreb cu scorul de 9-2, Kane marcând patru goluri.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Liga Campionilor

logo icon Articole similare

UEFA Conference League Mai mulți arbitri români, delegați în cupele europene

Nu mai puțin de 15 arbitri și asistenți români sunt...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Când va fi oficializat transferul lui Lukas Zima la FCSB

FCSB s-a înțeles cu Petrolul Ploiești în privința...


logo icon Cele mai citite
Imagine de Phillip Kofler de la Pixabay

Adevărul despre Daniel Badislav, cel mai "greu" portar din lume, după ce s-a spus că a provocat demisia a 4 antrenori şi un atac de cord fatal altuia

Sursa: Agerpres

Ianis Stoica, declaraţie de dragoste pentru Rapid? Ce a spus atacantul naţionalei U21 după succesul cu Elveţia din Giuleşti

Agerpres

Marcel Puşcaş trage concluziile despre Dorinel Munteanu şi Daniel Pancu: Pudibonzi sunt, au fost şi vor exista

Agerpres

Dorinel Munteanu, declaraţii înainte de duelul cu U Cluj. A recunoscut că sunt întârzieri salariale la unii jucători, dar anunţă că nu există pericolul depunctării

pixel