Fotbal international Ralf Rangnick ar putea fi noul antrenor al lui Bayern Munchen. Joshua Kimmich e încântat de posibilitate
Data publicării:
Thomas Tuchel va pleca de la Bayern Munchen la finalul sezonului, iar locul său ar putea fi luat de austriacul Ralf Rangnick, care a mai pregătit-o pentru scurt timp şi pe Manchester United, dar şi pe RB Leipzig. 

Joshua Kimmich, unul dintre cei mai importanţi jucători ai lui Bayern, e de părere că Rangnick s-ar descurca excelent la Bayern Munchen. Austriacul este cel care l-a adus pe Kimmich la Leipzig în 2013.  

Sunt foarte încrezător în el când te uiţi la trecutul lui şi vezi ce a realizat deja în rolurile îndeplinite. El a fost foarte important pentru mine, pentru că m-a adus din liga a treia la Leipzig. Eram atunci accidentat. Nu ştiu dacă aş fi avut lucrurile sub control altfel dacă nu mi s-ar fi dat timp. Aşa că m-am putut dezvolta în linişte, a spus Kimmich pentru Munchner Merkur.

După ce Xabi Alonso şi Julian Nagelsmann au decis să continue la Bayer Leverkusen şi respectiv la naţionala Germaniei, Bayern a tatonat şi opţiunea Ralf Rangnick, actualul selecţioner al Austriei.

Bayern Munchen are nevoie de un nou antrenor după încheierea acestui sezon, când se va despărţi de Thomas Tuchel, cu un an înainte de expirarea contractului acestuia.

Rangnick, 65 ani, a antrenat-o ultima oară pe Manchester United (2021/2022), înainte de a prelua Austria în aprilie 2022.

Forumurile fanilor Bayern au fost pline de suporteri care spun că Rangnick ar fi o alegere ciudată, în ciuda numărului limitat de antrenori vorbitori de limba germană. El a renunţat la funcţia de antrenor al lui Schalke după mai puţin de un an în 2011, din cauza sindromului de oboseală cronică.

O parte din fanii lui Bayern au lansat chiar şi o petiţie prin care cer continuitatea lui Thomas Tuchel, scrie Agerpres. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Fotbal international

logo icon Articole similare

Fotbal international Suspiciuni de blat în prima ligă a Spaniei

Scandal imens în La Liga, prima ligă de fotbal a...


DC Media Group Audience

logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Gheorghe Hagi, gest de mare campion pentru Dorinel Munteanu. Oţelul va putea juca la Constanţa în Europa, dacă se califică

Foto cu rol ilustrativ: Pexels

Situaţie incredibilă în fotbalul românesc. Ioan Varga cere Corvinului să cedeze locul în Europa Farului. Mihai Rotaru spune că Oţelul sau U Cluj pot juca de 2 ori barajul

Agerpres

Oţelul Galaţi, mutare spectaculoasă la barajul de cupe europene

Sursa: Agerpres

Vin investiţiile, dacă Dinamo se salvează de la retrogradare? Andrei Nicolescu, anunţ important pentru fanii alb-roşii

pixel