Fotbal Rapid a perfectat un transfer surpriză înaintea derby-ului cu CFR Cluj
Data publicării:
Într-un moment crucial înaintea derby-ului cu CFR Cluj, Rapid București a făcut un anunț important privind un nou transfer. Clubul giuleștean a reușit să se înțeleagă cu portarul elvețian Benjamin Siegrist, o mutare despre care presa scoțiană a scris în premieră vineri.

Portarul în vârstă de 32 de ani al echipei Celtic Glasgow a ajuns la un acord complet cu conducerea Rapidului. Siegrist urmează să efectueze vizita medicală luni, în România, confirmând astfel transferul permanent la clubul bucureștean, potrivit publicației Football Insider 24/7.

Sursa citată menționează că Siegrist a primit deja "undă verde" din partea campioanei Scoției, Celtic Glasgow, care intenționa să se despartă de el încă de la începutul verii. Transferul este unul permanent, însă rămâne de văzut dacă Rapid va plăti o sumă de transfer, având în vedere că Siegrist mai avea contract cu Celtic până în 2026.

Neil Lennon, antrenorul Rapidului, a comentat despre noul transfer imediat după egalul 2-2 în derby-ul cu CFR Cluj: "Benjamin Siegrist este un jucător foarte bun, sper să ajungă în următoarele zile. Aioani este bun, dar are nevoie de competiție."

Cine este Benjamin Siegrist

Benjamin Siegrist vine la Rapid cu dorința de a-și revitaliza cariera, după ce nu a jucat niciun minut în sezonul precedent, fiind umbrit de Joe Hart, fostul portar al lui Manchester City. Siegrist, cu o înălțime impresionantă de 1,96 metri, și-a început cariera de junior la FC Basel, continuând apoi la Aston Villa.

Deși nu a jucat pentru echipa de seniori a englezilor, fiind împrumutat de mai multe ori, Siegrist a găsit succesul la Vaduz în Liechtenstein, înainte de a se muta în Scoția la Dundee United și ulterior la Celtic. În palmaresul său se regăsesc patru trofee cu Celtic, unul cu Dundee United și două cu Vaduz.

Această mutare strategică vine într-un moment important pentru Rapid, care caută să își consolideze echipa și să lupte pentru obiectivele din acest sezon. Rămâne de văzut cum va evolua Siegrist în noul său mediu și ce impact va avea asupra echipei giuleștene.


Autorul articolului: Tudor Polojan
Categorie: Fotbal

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel