Superliga Romaniei Rapid a vrut să îl dea pe Mattias Kait la CFR Cluj, la schimb cu Kader Keita
Data publicării:
Transferul lui Kader Keita la FC Rapid părea ca şi rezolvat, dar totul a picat în ultimele clipe. Cristi Balaj, preşedintele lui CFR Cluj, a explicat ce s-a întâmplat. 

”N-am fost mulțumiți de oferta făcută. Nu neapărat că vrem să scăpăm de jucători, că dacă ar fi așa i-am lăsa să plece gratis. Noi pentru Keita am avut ofertă din zona arabă mult mai mare. Nu s-a materializat acel transfer. Noi am încercat să intrăm cu cât mai mulți jucători valoroși în play-off (n.r. – de Conference League).

Ne pare rău că l-am pierdut și pe Muhar premergător acelei duble (n.r. – cu Pafos), doar că nu am mai reușit să-l ținem. Legat de Ajeti, jucătorul a fost o mare parte din timp accidentat, când Dan Petrescu a vrut să-l folosească nu s-a putut baza pe el din această cauză.

După care jucătorul și-a exprimat dorința de a merge în alt campionat, având o ofertă salarială mult mai mare decât cea de la CFR Cluj și era greu să ne împotrivim. Mai ales că s-a obținut și o sumă importantă pentru transferul său”, a spus Cristi Balaj la Fanatik Superliga.

Jurnalistul Cristi Coste a spus că ”Noi știm că inițial s-a discutat doar de bani, apoi cei de la Rapid s-au sucit și au propus o sumă de bani plus Mattias Kait”. Informaţia a fost confirmată de Cristi Balaj, care a spus doar "Aşa este!". 

Kader Keita a venit la CFR Cluj în ianuarie 2024, de la Sivaspor, pentru 120.000 euro. Keita a jucat deja 11 partide pentru CFR Cluj în acest sezon, 5 în campionat şi 6 în preliminariile Conference League. 

Rapid s-a reorientat şi l-a luat pe Dina Grameni de la Farul Constanţa. 

"Nu am avut mai multe oferte. A fost câte una pentru fiecare jucător și ambele au venit în finalul perioadei de transferuri. Nu au fost nici pe bani foarte mulți, așa cum s-a scris.

Pe Grameni am primit 400.000 de euro, plus 30% procent dintr-un viitor transfer. Asta a fost oferta, nu a fost alta. Clubul a acceptat pentru că trebuie să vindem ca să ne plătim cei 160 de salariați.

Momentan vindem aici. Și noi vrem să vindem afară, dar momentan nu vin oferte de acolo pentru noi. Nu avem de ales, trebuie să vindem”, a declarat Gică Hagi la conferința de presă.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel