Superliga Romaniei Rapid anunţă noul antrenor după meciul cu FCSB
Data publicării:
Noul antrenor al Rapidului va fi anunţat oficial săptămâna viitoare. Conducerea clubului nu vrea să facă nicio declaraţie în acest sens înaintea meciului cu FCSB, din ultima etapă. 

Rapid înfruntă FCSB, câştigătoarea campionatului, în ultima etapă din playoff, pe stadionul Giuleşti. Rapid nu mai poate urca mai sus de locul 6, ultimul din playoff, în urma rezultatelor înregistrate în această fază a competiţiei. Rapid nu a câştigat niciun meci în playoff şi are un singur punct, obţinut chiar cu FCSB, după 2-2 pe Arena Naţională. 

Giuleştenii vor avea un nou antrenor din sezonul următor, dar anunţul oficial în această privinţă va fi făcut săptămâna viitoare. 

”O să facem un anunț din partea clubului la momentul potrivit, când o să avem antrenor.

O să fie pus după meciul cu FCSB noul antrenor. Semnăm contractul, vom face conferința de presă, acum nu facem nicio declarație”, a declarat Victor Angelescu, potrivit Sport pe Surse.

Favoritul lui Dan Şucu este Neil Lennon, nord-irlandezul care a scris istorie la Celtic 

Conform celor de la Football Scotland, "Neil Lennon este principalul candidat pentru a deveni antrenorul celor de la Rapid Bucureşti în această vară, după ce a negociat cu clubul din România. Legenda lui Celtic nu a mai antrenat de când a fost concediat de Omonia Nicosia în 2022, după ce a câştigat Cupa Ciprului, fără să aibă însă o evoluţie extraordinară în campionat. Despre acesta s-a mai vorbit recent că ar fi favorit pentru preluarea naţionalei Irlandei, dar şi a băncii tehnice a celor de la Aberdeen". 

Antrenorul în vârstă de 52 de ani ar fi avut deja primele discuţii cu conducerea Rapidului, mai transmite sursa citată. 

Scoţienii l-au citat şi pe Daniel Sandu, noul director sportiv al celor de la Rapid, care a spus că "trebuie să ne dăm seama exact ce căutăm şi ce vrem atât de la jucători, cât şi de la noul staff. În acest moment nu suntem bine, dar am încredere că o nouă conducere tehnică ne va reseta şi ne va arăta ce înseamnă, de fapt, Rapidul". 

"Rapid este un gigant adormit al fotbalului românesc. Au revenit recent în prima ligă, după ce şi-au croit drum prin ligile inferioare, din cauza dificultăţilor financiare din ultimii ani", mai scriu scoţienii. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Ce se întâmplă dacă Rapid pierde meciul cu Unirea Slobozia

Rapid are o singură victorie în campionat în acest...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Ce se întâmplă dacă Rapid pierde meciul cu Unirea Slobozia

Rapid are o singură victorie în campionat în acest...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel