Handbal Rapid, CSM Bucureşti şi Gloria Bistriţa, victorii în Liga Naţională
Data publicării:
Rapid, CSM Bucureşti şi Gloria Bistriţa, echipele româneşti angrenate în Liga Campionilor la handbal feminin, au câştigat în etapa a VI-a din Liga Naţională. 

Echipele care ne vor reprezenta în weekend în cupele europene au obţinut victorii, miercuri, în etapa a 6-a a Ligii Naţionale de handbal feminin.

Campioana CSM Bucureşti a surclasat-o pe SCM Gloria Buzău cu scorul de 35-21, în deplasare. Tigroaicele, care sâmbătă vor juca în deplasare cu Krim Mercator Ljubljana, au avut cele mai bune marcatoare în Alina Grijseels (8 goluri), Mihaela-Andreea Mihai (5), Inger Smits (4), Monika Kobylinska (4) şi Noemi Pasztor (4).

Vicecampioana CS Rapid Bucureşti a trecut de SCM Universitatea Craiova cu 26-17, Polina Gorşkova şi Dorina Korsos marcând câte 5 goluri pentru învingătoare. Rapid va evolua duminică în deplasare cu echipa daneză Odense.

CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud, medaliată cu bronz în sezonul trecut, a dispus de CS Minaur Baia Mare cu 34-26, aceasta fiind prima înfrângere a echipei maramureşene, după şase victorii consecutive.

Asuka Fujita a marcat 8 goluri pentru Gloria, care sâmbătă va juca acasă cu Podravka Koprivnica, iar Seynabou Mbengue Rodriguez a reuşit 7 goluri.

SCM Râmnicu Vâlcea, care duminică va juca în EHF European League, în deplasare, cu DAC Dunajska Streda, s-a impus pe terenul echipei CSM Târgu Jiu, cu 34-28.

Gazdele au avut 16-13 la pauză, dar formaţia vâlceană a dominat repriza secundă, câştigând fără emoţii. Anniken Wollik a înscris 8 goluri, Daniela De Jong 7, Nathalie Hagman 7, scrie Agerpres.

Clasament
1. CSM Bucureşti 18 puncte
2. SCM Râmnicu Vâlcea 15
3. CS Rapid Bucureşti 15
4. CS Minaur Baia Mare 15
5. CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud 15
6. CSM Corona Braşov 12 (un joc mai puţin)
...


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Handbal

logo icon Articole similare

Handbal CSM București învinge CS Rapid în Liga Națională

Duelul dintre campioana CSM București și vicecampioana...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Costel Gâlcă vrea cele trei puncte în meciul cu FC Botoșani

Antrenorul Universității Craiova, Constantin Gâlcă, a...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Ianis Stoica, declaraţie de dragoste pentru Rapid? Ce a spus atacantul naţionalei U21 după succesul cu Elveţia din Giuleşti

Agerpres

Marcel Puşcaş trage concluziile despre Dorinel Munteanu şi Daniel Pancu: Pudibonzi sunt, au fost şi vor exista

Agerpres

Oţelul, Corvinul, FCSB, Dinamo, Farul, U Cluj şi alte echipe rămân fără galerie? Suporterii anunţă că nu mai vin la meciuri

Colaj DCSport/Sursa foto: Agerpres

Înaintea duelului cu Otelul Galați, Sabău numește unul dintre cei mai buni mijlocași din Superliga

pixel